Se Sobotkou v čele se ČSSD zas historicky znemožní

ČSSD dostává prezidenta Zemana do prekérní situace: jmenuje-li na její nátlak premiérem evidentního losera, bankrotáře, kariéristu a nefér politika Sobotku, Zeman zradí zájmy občanů této země! A pokud Ústřední výkonný výbor partaje 10. listopadu Sobotku neodvolá z funkce předsedy, bude to již třetí obrovské selhání tohoto orgánu během deseti let.

První tragikomické rozhodnutí ÚVV ČSSD spáchal tím, že za  předsedu strany potažmo premiéra ČR schválil zcela nezralého, nevzdělaného, neseriózního a nemoudrého  Stanislava Grosse.

Druhou tragikomedii sehrál  ÚVV ČSSD po volbách v roce 2010, když potvrdil ve funkci předsedy partaje bankrotáře a kariéristu Bohumila Sobotku.  Tehdejší předseda Paroubek vytvořil stranický dluh minimálně 330 milionů korun (!) a B. Sobotka, který jako 1. předseda nesl prakticky stejnou zodpovědnost (za dluh i nepřijatelný volební výsledek) – byl místo rezignace či odvolání -   povýšen rovnou na předsedu...

V letošních volbách Sobotka, již jako předseda, dosáhl nejhoršího volebního výsledku ČSSD v historii ČR – a opět jako klasický kariérista odmítá rezignovat! Tím z ÚVV ČSSD udělal úplně  nekompetentní orgán a změnil ho v inkubátor kariéristů a loserů.

Přitom měl Sobotka oproti Paroubkovi obrovskou výhodu! Zatímco Paroubek byl neustále ostouzen médii, a když to nepomohlo, zorganizoval se „vajíčkový teror“! Sobotku média zřejmě považovala za levicového ňoumu a jejich terčem byla především KSČM a Andrej Babiš.

Sobotka navíc podvedl voliče i své konkurenty v tom, že nezveřejnil aktuální výši dluhu, který ČSSD splácí hlavně penězi daňových poplatníků (tedy i Babišem, Okamurou i Filipem). Na jeho „transparentním“ účtu tato informace chyběla... Nesměla tam být, poněvadž jeho heslem bylo „prosazení dobře ungujícího státu“. Kdyby volič tuto relevantní informaci znal, tak by se zasmál: Pomóc! Tenhle hochštapler, který má čvrt miliardu dluhů nám vyhrožuje, že si zařídí „dobře“ fungující stát?! Tak to se nedoplatíme! A volil by Babiše, Okamuru nebo Filipa...

Takže podvedení Babiš, Okamura a Filip by se mohli naoplátku dohodnout, že s tímhle neseriózním politikem jednat nemohou. Ať jim ČSSD nabídne serióznějšího! A pokud ne – tak mu nepodáme ani ruku!

Přitom ČSSD stále ještě osobnosti má! Například bývalého „ředitele zeměkoule“, který úspěšně vykonával funkci předsedy Valného shromáždění OSN.  Nebo moudré i pracovité  vysokoškolské profesory.  Ti však mají nevýhodu: pracují naplno pro ČSSD a jsou pilní a skromní! A svůj čas považují příliš vzácmý na to, aby jím mrhali na politikaření.

V těchto dušičkových chvílích navíc zuří na socálních sítích a v ČSSD  doslova „Arabské jaro“! Podobně jako v Orientu ho zincenovali političtí pedofilové, zneužívající nezkušenou mládež pro své perverzní a temné politické chtíče. Všechna fakta jsou relativizována, kauzalita neexistuje a jejich politická kultura se podobá té orientální. Jejich cílem je dosadit za premiéra svého favorita: losera, bankrotáře, kariéristu a nefér politika!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Stočes | pátek 1.11.2013 21:00 | karma článku: 27,98 | přečteno: 1785x