Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Homofóbie - klacek politických primitivů

Homosexuální praktiky bývají psychology klasifikovány jako chování, které vzbuzuje u občanů pobouření – podobně jako praktiky pedofilní, nekrofilní, zoofilní, sadismus, pyromanie apod. (viz např. skripta Obecná psychologie od profesora Vondráčka ze 70. let). Z dějin víme, že přístup k homosexualitě byl proměnlivý, ve starověku byla rozšířená a během společenských úpadků častější; např. císař Octavianus je znám pokusy o obrodu římské rodiny a současně snahou vymýtit hrozivou homosexualitu v římské armádě.

Zatímco prof. Vondráček tehdy konstatoval, že medicína ony (společensky různě nebezpečné) sexuální deviace neumí léčit, poněvadž nezná příčinu choroby, některé psychologické a psychiatrické směry dnes považují homosexualitu za vývojovou poruchu: tento názor zastává např. většina členů americké Národní asociace pro výzkum a léčbu homosexuality a byly zmíněny úspěšné pokusy o její vyléčení zejména u vysoce motivovaných pacientů. Dr. Robert Spitzer, profesor psychiatrie na Kolumbijské univerzitě v New Yorku na základě svých výzkumů uvádí, že nedokáže odhadnout jak vysoké procento vysoce motivovaných gayů může změnit svoji sexuální orientaci. Nicméně tvrdí, že výzkum, "...ukazuje, že někteří lidé se umějí přeměnit z gayů na přirozené heterosexuály a měli bychom to ocenit."

Příznačné pro tuto úpadkovou západní společnost je, že se ony veskrze optimistické poznatky a prognózy setkaly s prudkým a až nenávistným odporem aktivistů bojujících za práva gayů (a pochopitelně i s námitkami od kolegů) – viz Vřava nad studií o sexuální orientaci ZDE .

Právě tím se manifestuje značný úpadek mravů! Je-li někdo např. pedofil, je to jeho intimní problém. Pokud si ovšem „řeší“ si svůj problém s kojencem, páchá dokonce zločin. Pouhá sexuální touha nemůže nikdy ospravedlnit nemravné sexuální chování! Je to fakticky totéž, jako když heterosexuál uvidí atraktivní sexy dívku a znásilní ji; nebo ji případně svede, zamiluje se do ní, ale poněvadž je ženatý (nebo ona vdaná) rozvrátí rodinu. Zatímco dnes se tak chovají i vysocí politikové Topolánkem i Paroubkem počínaje a Kocábem konče, před 100 lety (a v USA i dnes!) by vyvolali všeobecné veřejné pobouření a vypadli by z politiky. Tehdy ovšem bylo narození dítěte považováno za požehnání. Dnes je spíše šokem a pohromou; a společnost vymírá a stárne poněvadž není schopna vlastní reprodukce.

Tragikomické je, že dnes se homosexualita chápe jako lidské právo a zcela se pomíjí, že jde o problém náležející medicíně. Přitom zde mohou být velice závažné aspekty. Je snad vyloučeno, že např. homosexualita, pedofilie atp. nejsou kupř. jen jedním ze symptomů nějakého psychického syndromu, projevujícího se třeba sníženou obranyschopností vůči kortiko-viscerálním chorobám, nebo sníženou volní a morální odolností či zodpovědností? Procentuální podíl kriminality páchané heterosexuální a homosexuální populací by rozhodně stál za porovnání. Například pedofilní trestné činy páchané na nezletilých chlapcích by zřejmě v mužské homosexuální minoritě mohly mít rekordní hodnoty, podobně jako porovnání výskytu AIDS.

Ale jde samozřejmě jen o spekulaci. Nicméně kdyby nebylo antihomofóbii hysterie, pak bychom nevěděli, že hromadný nemocniční vrah Zelenka je gay, že ministr spravedlnosti Pospíšil, který nedokázal odvolat nejvyšší státní zástupkyni přestože porušila zákon, je údajně rovněž gay, že personální politika na ministerstvu dopravy a zvláště u ČD je „homofilní“ do té míry, že dopravní problematiku řeší flétnista, atd. atp. Ale také bychom možná nevěděli, že gay byl i vynikající hudební skladatel Petr Iljič Čajkovskij, že gayové jsou vynikajícími krasobruslaři, podobně jako jejich dívčí protějšky vynikajícími tenistkami (u nichž ovšem bývá vznik lesbičnosti spojován s hormonální reakcí na nadměrnou fyzickou zátěž). Otevírají se tak ale i jiné problémy: má vězněný heterosexuál právo žádat, aby neměl za spoluvězně gaye? A co cela, kde jsou všichni vězňové homosexuální? Není to něco jako nepřetržitý mejdan?

Závěrem dlužno podotknout, že více či méně vkusné vtipy se dělají snad na kohokoliv: na Skoty i na Slováky, na Vietnamce, na Židy i na Čechy. Na blondýnky, na koktavé, na hrbaté, pihaté, zrzavé i malé tlusté. Na policajty, na doktory i na politiky. Prostě fakticky na každého. Proč by homosexuálové měli být výjimkou?

Takže „spontánní“ a hysterické reakce politiků, premiérem počínaje, zejména na „homofóbní“ výroky odboráře Duška (ale i ódéesesáka Topolánka) dokazují, že tzv. homofóbie má především roli primitivního klacku, kterým se pohrozí všem kritikům poměrů v této zemi, pokud se v jejich kritice objeví jen náznak toho, co oni považují za homofóbii.

První ránu do hlavy si tím klackem ovšem zasadil sám premiér: jestliže ho údajná „homofóbnost“ ve výroku odboráře Duška rozlítila nesrovnatelně víc než bordel na ministerstvu dopravy a v ČD, pak je opravdu padlý na hlavu.

 

Autor: František Stočes | sobota 27.3.2010 20:53 | karma článku: 24,82 | přečteno: 2738x
  • Další články autora

František Stočes

Polidštění Západu coby evoluční zrůdy /2/

V předešlé části nazvané „Západ jako zrůda evoluční anomálie“ byly popsány paradoxy a existenční hrozby vzniklé defektní evolucí Západu, připomínajícího dnes říši zla.

3.6.2019 v 18:53 | Karma: 18,89 | Přečteno: 915x | Diskuse| Politika

František Stočes

Svrhnou voliči neomarxisty z euro trůnu?

Komunisté po potupném zhroucení svého systému na Marxe už voliče nenalákají. Ale doslova existenční hrozbou se pro Západ staly neomarxistické klony! Co jsou vlastně zač a odkud se zjevily?

24.5.2019 v 9:06 | Karma: 31,95 | Přečteno: 872x | Diskuse| Politika

František Stočes

Západ jako zrůda evoluční anomálie /1/

Lze spolehlivě prokázat, že na počátku 20. století stál Západ na dějinném rozcestí, a vydal se evidentně špatnou cestou! Jeho vývojový defekt započal rozpoutáním bezprecedentního zločinu,

7.10.2018 v 20:47 | Karma: 27,76 | Přečteno: 1626x | Diskuse| Politika

František Stočes

Výzva k založení české družstevní strany!

16. května se v hlavním sále Valdštejnského paláce Senátu – a pod záštitou jeho předsedy Milana Štěcha – konala konference na téma "Role družstevního podnikání v budoucím vývoji ČR".

29.7.2018 v 17:57 | Karma: 10,21 | Přečteno: 303x | Diskuse| Politika

František Stočes

Nikulin, Skripal, Facebook a zločinní globalisté

Ve Spojených státech probíhá osudový střet zločinných a vlasteneckých globalistů. Dosavadní moc zločinných elit

21.4.2018 v 19:39 | Karma: 28,78 | Přečteno: 1192x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik