Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nomine

23. 7. 2009 12:41
P.P. absolventka anglistiky na FF UK?

Tam se učí především kritické myšlení a konstruktivně se zkritizuje i Shakespeare. Obdivuhodné, jak paní Paroubková univerzitním duchem zůstala nedotčena :-)

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

22. 7. 2009 15:34
prapor učení Rathismu-paroubkismu

drží Marat2009 zvláště vysoko.

0 0
možnosti
M

Marat2009

22. 7. 2009 18:07
Re: prapor učení Rathismu-paroubkismu

Pane Beda venerabilis,

 v případě paní P.P. není o čem diskutovat.

"Prapor učení Rathismu-paroubkismu"   nedržím vůbec nijak, protože pokud by se něco podobného stalo paní Talmanové - reagoval bych STEJNĚ!

Chce to jen trochu zdravého rozumu, co říkate?Rv:-)

0 0
možnosti
M

Marat2009

22. 7. 2009 12:18
Rekapitulace štvanice..

Začátek: štvanici na P. Paroubkovou a J. P. vyhlásil v pátek odpoledne 17.7. 2009 server iDNES.cz  –„Óda na manžela je upřímná a osobní“, ujistila Paroubková…velikost tex

Otázku, zda její blog nazvaný Óda na manžela nemůže předsedovi sociální demokracie uškodit si nepoložila.Tohle je to, co si myslím a jak já cítím a vidím vztah s mým mužem," sdělila  iDNES.cz.  

Průběh: Už v pátek pozdě v noci se přidali k honbě první blogeři. Potom následovalo tiskové vydání MFDnes, které v sobotu 18. července s nadšením ve štvanici pokračovalo.Přes víkend honba za kořistí pokračovala a z elektronického pralesa se vynořila smečka krvelačných blogistů doufajících v SUPERKARMU a vysokou ČTENOST. V pondělí se objevilo několik zbývajících opozdilců, kteří dobíhali s vyplazeným jazykem za ostatními a doufali ve zbylé kostičky.  

Ukončení: poslední blog, kde se objevily endorfiny - vznikl v úterý.

Poznámka: telepatie mezi blogisty je obdivuhodná. Jak smečka vlků v pralese zjistí, že kořist je nablízku?

0 0
možnosti

LuckaSt

22. 7. 2009 13:53
Re: Rekapitulace štvanice..

koukám, že jste si diskuze pod tímhle tématem nějak oblíbil...

btw: Víte, že neustálým rozklikáváním mého článku mi tu karmu taky zvyšujete?:-P

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

21. 7. 2009 22:15
Slečno Štěrbová, hloupoučká

jste (soudě dle vašeho článku) spíše vy. A co se týče krásy (soudě dle vystaveného foto), tam máte do Petry Paroubkové také hodně daleko.

Takže mevím, jestli jste tento blábol napsala kvůli tomu, si léčíte mindrák (tak jako řada jiných novinářů) nebo snad proto, že věříte, že po vás díky němu šáhnou šéfové z Reflexu, LN či jiného ideologického média.

0 0
možnosti
PH

kostej_

21. 7. 2009 23:00
Re: Slečno Štěrbová, hloupoučká

Co se tyce Reflexu, absolutne je nechapu – dlouha leta se profiluje jako casopis levicovy a najednou velebi ods a zatracuje Paroubka; holt asi chce jit s modou.

0 0
možnosti
A

Aveva

21. 7. 2009 18:16
Paroubkovo Cadriculum Mortis

1. Neumíte říci pár slov aniž by jste nepoužil ve větě "ODS".

2. Nejste schopen obhájit prospěšnost pro ČR z žádné kontroverzní zahraniční cesty či tajné schůzky.

3. Myslíte vážně, že navážete zahraniční politiku na rok 2006? Tak jaká pak diskuse o zastavení stavby radaru? Je to jen divadlo z vaší strany. Lidi nejsou hloupí a vědí, že, modrá je jiná než rudá.

4. Mrazí mě v zádech při pomyšlení na spojování s Marťany. Zvláště pak v souvislostech s jednáním s Ruskou stranou. Dychtivou po opětovném uchopení vlivu moci v bývalém východním bloku.

5. Projev s Marťany byl vaší největší chybou. Druhou největší chybou byla neoficiální krvavá koalice s KSČ(M). Třetí chybou je politizace odborů. Z vašeho "cílevědomého" počínání číší strach z možných následků pokud se uchopite moci. Jsem velice mile překvapen, jak si to dnešní mladá generace uvědomuje. Touha po moci bez schopnosti prospět ČR je čitelná z celého období vašeho předsednictví v ČSSD.

0 0
možnosti
M

Marat2009

21. 7. 2009 16:32
Poděkování a lásku Vám pane Kuba...

Asi moc netušíte Petro kam to s Vámi spěje? Zhruba 80 000 čtenářů táboru míru se Vám potutelně směje!

Že by Vám někdo uvěřil? Ba ne!

Je to jen rádo by vtipné a naoko hrané! Jako puťka posloucháte, co Vám bankéř z Wall Streetu káže?…

 

Poznámka: blog pána Kuba - "Dopis paní Petře“ velice zaujal redaktory serveru iDNES.cz . Asi z toho důvodu, že se nejlépe vyjadřuje k problematice P. Paroubkové…  Tak jsem část jeho básně trošíčku přebásnil do původní podoby, protože chci, aby i jiní čtenáři a diskutující zůstali omráčení jeho kvalitou. Vím, že mu dělám neplacenou reklamu, ale co se dá dělat – báseň je to nádherná.:-)

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

21. 7. 2009 22:22
Re: Poděkování a lásku Vám pane Kuba...

A těch 80 000 internetových "inteligentů" má být co za argument? Kolik bylo na Facebooku odpůrců státních maturit a kolik jich přišlo minulý týden na demonstraci? ;-)

0 0
možnosti
M

Marat2009

20. 7. 2009 22:21
Štvanice byla vyhlásená iDNES.cz !

REKAPITULACE - Štvanici na P. Paroubkovou a J. Paroubka vyhlásila v pátek odpoledne 17. července 2009  ve 13:28,  iDNES.cz - Óda na manžela je upřímná a osobní, ujistila Paroubková…velikost textu:

Otázku, zda její blog nazvaný Óda na manžela nemůže předsedovi sociální demokracie uškodit, si Petra Paroubková nepoložila. "Tohle je to, co si myslím a jak já cítím a vidím vztah s mým mužem," sdělila  iDNES.cz.

  

A tiskové vydání MFDnes v sobotu 18. července s nadšením ve štvanici pokračovalo. Už v pátek pozdě v noci se přidali k honbě první blogeři. V sobotu a v neděli honba za prchající kořistí pokračovala a z elektronického pralesa se vynořila celá smečka blogistů doufajících v SUPERKARMU a vysokou ČTENOST. A v pondělí se už objevilo jen několik zbývajících opozdilců, kteří dobíhali za ostatními a doufali ve zbylé kostičky… Ta telepatie a přenos myšlenek…;-€

0 0
možnosti
PH

kostej_

20. 7. 2009 22:45
Re: Štvanice byla vyhlásená iDNES.cz !

Parkrat se mi dostala do rukou tistena verze Dnes a co se tyce honu na Paroubka, byli pro me prekvapive jeste horsi nez idnes. Ale bloggeri prahnouci po superkarme to zase dorovnaji, ne-li predezenou.

0 0
možnosti
PJ

Jantar19

20. 7. 2009 20:29
A co ste pani autorko cekala

od inteligentni pani seximozkove ktera je ovlivnovana žalobníčkama paroubkem a rathem????????

0 0
možnosti
MS

kerim003

20. 7. 2009 10:47
pojdme se na to podivat z jineho uhlu

podle me je Jirka P. prvnim milence jeho soucasne manzelky a tudiz se da pochopit jeji nadseni, bezmezny obdiv i urputnost s jakou se snazi sve okoli presvedcit ze jeji manzel je opravdu ten nej na celem svete - a ted se zamyslete jak jste se chovali vy ostatni kdyz jste do toho spadli rovnyma nohama az po usi? narozil od pani Petry nam bylo nact ci max 20+ kdyz jsem byli presvedceni ze jsme nasli partnera na cely zivot - jak to dle statistik vice jak u 80% paru dopadne mi uz dnes vime - cas ukaze zda pani Petra a jeji manzel budou vyjimkou ale dovolím si tipnout - bohuzel nebudou.

0 0
možnosti
F

framy

20. 7. 2009 14:00
Re: pojdme se na to podivat z jineho uhlu

a to má ta Petra kliku,v životě už nebude mít hnusnějšího chlapa.

0 0
možnosti
PH

kostej_

19. 7. 2009 23:39
tomu nerozumim

takze kazdy, kdo nechce byt zesmesnen, ma byt zticha? Nebo blogovat muzou jen ti podle autorky vyvoleni?

0 0
možnosti
E

EvaR

20. 7. 2009 9:34
Re: tomu nerozumim

Jestli jste pochopil z textu autorky tohle, tak radsi budte zticha:)

To prece nikdo nerek. Myslim, ze jeji komentar je vic nez vystiznyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5666x
Studentka, sportovní redaktorka, copywriter. Na moje články můžete narazit na webu BydlimeKvalitne.cz, na stránkách hokejové Sparty a Pirátů Chomutov.

Cestuju, čtu, sleduju filmy (kvalitní i nekvalitní), poslouchám muziku (spíše nekvalitní:) Snažím se skloubit školu a práci a nezbláznit se z toho :)