Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠP

sara_p

17. 3. 2011 15:44
mimochodem

 

P.S. nevím, odkud jste, ale po uveřejnění odkazu na facebooku, se vám teď směje půlka psychologů v Brně mladších 35 let - i když je to spíš k naštvání...

0 0
možnosti
ŠP

sara_p

17. 3. 2011 15:43
vaše práce je na vrácení diplomu či kreditů

Milá slečno autorko článku o studiu psychologie na novinky.cz

http://www.novinky.cz/veda-skoly/vysoke-skoly/227201-planujete-studovat-psychologii-vyberte-kvalitni-skolu-a-dobrou-specializaci.html, vraťte, prosím, kredity za dosavadní studium žurnalistiky a zopakujte si seminář o získávání onformací. váš článek je neuvěřitelný blábol - od faktických chyb přes úmyslné lži. nevím, kolik vám University of New York in Prague za ten článek dala, ale buď to označte jako placenou inzerci nebo stáhněte - v případě, že jste si ty nesmysly nechala namluvit, omluvte se čtenářům. a hlavně - opravte si ty nesmysly jako že psycholog musí mít doktorát, aby mohl provozovat praxi, a další nesmysly, co se týče profesního uplatnění... ach jo

z pozdravem psycholožka a novinářka (klidně mi mailněte, pokud budete chtít vědět, jak je to doopravdy;-)

0 0
možnosti
KB

naruzichapodnebesy

4. 10. 2010 22:53
Jejdanánku, potěšilo mne, že i jiní mají tyhle zkušenosti

Protože nám ukradli pod oknem auto. Policajt přijel za hodinu (asi aby měli čas odjet dost daleko), pak nám vyfotil dům ze všech úhlů - vypadal jak realitní agent (prý fotil místo činu), vylomeného kusu dveří si ale nevšiml. Pak bylo třeba sepsat protokol, takže sledovat hodinu a půl potícího se poliše, jak ukazováky klepe do počítače slohové cvičení na téma "O půlnoci jsme si šli lehnout, auto tam bylo, ráno v pět už ne, ale večer nemrzlo, ráno ale ano a kolo auta prolomilo led na louži, muselo to být ráno". Co dál? Poliši několikrát volali, zda jsme si objeli autobazary a našli své auto. Pak šetření - kvůli výši škody - předali kriminálce a ta nám po měsíci ohlásila, že odkládá nevyřešené. A po půl roce mne předvolali na inspektorát, že nemám zaplacené povinné ručení. Tak. Pomáhat a chránit? Raději si založím domobranu. Pomůžete?

0 0
možnosti
M

masculine

4. 10. 2010 17:40
Zcizení dokladů bych šel taky nahlásit,

ale s mobilem, penězi a dalšími drobnými movitými věcmi bych se ani neobtěžoval...jen bych naší policii zhoršoval už tak žalostné statistiky :-)

0 0
možnosti
A

Aiscis

4. 10. 2010 12:08
Klasicky české

A co?

Tím že s tím nic neuděláte vpodstatě schvalujete jejich postup. Máte pocit že je něco špatně? Okamžitě jste si mněla zapsat jména policistů a podat stížnost jakoukoliv možnou. Všichni eši si stále stěžují jak je všude korupce jak je hrozné čekání na úřadech, jak jsou arogantní úředníci jak jsou arogantní policisté, jenže každý z nich má své osobní ohodnocení, pokud by se stížnosti množili jistě by mu ho snížili a kdo ví třeba jendou by se přestali chovat arogantně a opravdu by pomáhali a chránili. Je to stejné jako si stěžovat na to že je omáčka připálená a přitom ji ani jendou nezamíchat...;-€Rv

0 0
možnosti
JN

namestii

4. 10. 2010 18:14
Re: Klasicky české

R^

0 0
možnosti
OF

otec Fouras

3. 10. 2010 9:36
jak kde

Když nám z auta ukradli SPZ a zjistil jsem to na druhý svátek vánoční, tak jsem zajel na služebnu policie. Jsem si říkal, ti budou mít radost, na Vánoce v práci... atp. Když jsem přijel na služebnu, byl tam pouze policista na vrátnici. Oznámil mi, že kolega je zrovna mimo služebnu, ale že mu zavolá. Do 15 minut přijel, sepsal hlášení, dal mi potvrzení o tom, že jsem nahlásil zcizení SPZ (pro případ silniční kontroly) a do půl hodiny jsem odjižděl.

Neočekával jsem, že by pátrali po SPZ, ale člověk nikdy neví, zda ji někdo nechce zneužít na benzince ap.

0 0
možnosti
PS

Revi

3. 10. 2010 10:04
Re: jak kde

ukradli vám jednu nebo obě?

0 0
možnosti
S

SamuelD

3. 10. 2010 1:34
Tak to je přesný!

Přesný a jasný vysvětlení toho jak funguje celá ta naše státní mašinérije. Otázka jen zní, je to někde lepší?

0 0
možnosti
JP

johnpeters

2. 10. 2010 19:24
A proč

by v tom našem Česku měla fungovat ausgerechnet zrovna Policie?!... A přitom jsme my,Češi,tak dokonalí,vyjímeční,chytřejší a šikovnější,než ty všechny národy a pronárody s námi sousedící,že?![>-]:-/

0 0
možnosti
C

CM3

3. 10. 2010 13:49
Re: A proč

R^R^R^

0 0
možnosti
JN

namestii

2. 10. 2010 17:10
Co jste čekala?

Co jste čekala, že se na policii stane? ...

Mohli Vás teda politovat, udělat kafe, to uznávám. Ale proč jste tam vůbec šla? Zkuste mi prosím popsat kroky, které jste od policie očekávala.

Děkuji.

0 0
možnosti
PS

Revi

3. 10. 2010 10:07
Re: Co jste čekala?

Máš to marné, pipka ti neodpoví, musela by přiznat jak je na tom s rozumem ... bohužel je stejná jako většina národa ... něco se ji stane, přijde na policii, kde je ji to vysvětleno jaké jsou možné další postupy ... odejde, ale cítí se dotčena, že ji ta ošklivá policie, kterou platí ze svých daní, nemohla pomoci :-)

0 0
možnosti

Huckelberry Švéd

2. 10. 2010 14:20
Karma jak vyšitá

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5666x
Studentka, sportovní redaktorka, copywriter. Na moje články můžete narazit na webu BydlimeKvalitne.cz, na stránkách hokejové Sparty a Pirátů Chomutov.

Cestuju, čtu, sleduju filmy (kvalitní i nekvalitní), poslouchám muziku (spíše nekvalitní:) Snažím se skloubit školu a práci a nezbláznit se z toho :)