Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

akki

29. 1. 2010 18:33
Jakmile se na Primě

ozve: Fakta Báry Tachecí, okamžitě přepínám. Nízký tlak mám, ale takhle surově si ho zvedat nebudu. Raději panáka.:-P

0 0
možnosti

j.Havránek

29. 1. 2010 16:10
Také si vzpomínám na toho mlaďase,

co se snažil Tachecí  topit na lžíci vody. Myslím že ten namyšlený hlupáček, dostal plným právem za uši. A věřte, že  nepatřím, k žádným fandům.

0 0
možnosti

katango

29. 1. 2010 13:34
Na nízký tlak

zkuste čokoládu.

0 0
možnosti

LuckaSt

29. 1. 2010 13:52
Re: Na nízký tlak

díky za radu;-D

0 0
možnosti

Leos01

29. 1. 2010 12:33
studentka

preju hodne zdravi a dalsich sil do studia, doufam, ze se problemy s nizkym tlakem zlepsi natolik, abyste nam mohla za  par let v prime-timu ukazat, jak se ma podle vaseho nazoru vest spravny rozhovor; takze studujte a koukejte dal :-)

0 0
možnosti

LuckaSt

29. 1. 2010 13:53
Re: studentka

no, nejsem si jistá, že moje ambice jdou až do hlavního vysílacího času;-) Ale za přání sil do studia díky, to se teď ve zkouškovým hodí:)

0 0
možnosti

eAA00

29. 1. 2010 9:03
...

Některé mediálně známé ženy jsou jako bumerang. Jílkovou taky vyhodili, odkud mohli a hle, je zpět na na obrazovce...:-(

0 0
možnosti

marav

29. 1. 2010 8:49
blogerka evidentně nepochopila záměr pořadu

Vážená autorko článku- pořad paní Tachecí má provokovat a smažit v křesle politiky. Pokud vám to vadí, že se najde alespoň někdo, kdo se snaží jim trochu znepříjemnit jejich pohodlný život a ukázat občanům co jsou zač - sledujte si své telenovely a seriály- to vám určitě tlak zvedne pro vás příjemnějším způsobem. Předpokládám, že vaše histerická reakce nastoupila po shlédnutí dílu s oponentem Jandáken- nu což- asi jste volička ČSSD- chápu,že se vám to nelíbilo- nicméně to jak Jandák reagoval není vina paní Tachecí- ale pouze Jandákova buranství a arogance- přesně odpovídající vlastnostem současných špiček ČSSD .

0 0
možnosti

LuckaSt

29. 1. 2010 9:05
Re: blogerka evidentně nepochopila záměr pořadu

Áno, a proto si tam zve například Báru Nesvadbovou a tahá z ní, jak to má se soukromým životem... :-/ Pokud se chci mrknout, jak někdo smaží politika, tak si pustím Otázky V.M. - ten to dělá na profesionální úrovni a nešišlá u toho;)

0 0
možnosti

stev

29. 1. 2010 8:06
Není mnoho skutečných novinářek.

Barbora Tachecí však zaručeně patří mezi ně. A proto si ji hluboce vážím. Ekonomicky a politicky fundovaná žurnalistka s širokým rozhledem. Vždy 100 % připravená, pořad drží pevně v rukou, tne do živého. Zná podstatná bolavá místa toho, kdo sedí proti ní. Nedovolí únik. To, že někdy zpovídánému ujedou nervy, to je nelichotivá vizitka toho zpovídaného. Její je úspěch, dalo by se říci zářez na pažbě, z novinářského hlediska, pochopitelně. A je to tak v pořádku, kdo jiný by měl umět obhájit své kroky, nežli zpovídaný?

0 0
možnosti

Martin 5

29. 1. 2010 8:43
Re: Není mnoho skutečných novinářek.

Jestli považujete za úspěch, snahu, za každou cenu ztrapnit oponenta a mnohdy spíše ztrapnění sebe sama, tak to je Tachecí fakt jednička.

Široký přehled a fundovanost, by Tachecí nenašla ani ve slovníku.Rv

0 0
možnosti

Jyry

29. 1. 2010 0:10
Bulharský Tabák

Předposlední fakta byla jediná lepčí díky Generální Opravě. Kdyby mě poslechliy už na začátku, ušetřiliy by nervy divákům a z bývalé, před 20 lety tekutým stříbrem sršící a jistou podivnou krásou oplývající,  špatně česky, ale  inteligentně mluvící ženy neudělali onanující se botoxovou stařenu, která místo otázek v TV měla podávat a vařit kafíčko a buchtičky někde v soukromí. Bojím se, že náhrada Bééé Téééček bude ještě horší. Co z Primi zmizel pořad DEMENTYI s Petrou, podobné pořady tu nemají úroveň. 

0 0
možnosti

V.Hamral.ml

28. 1. 2010 23:45
Ano

Tachecí je uzlíček afektovaných nervů, který se hystericky pokouší o nějaký 'trendy' projev a každý zdravý třicátník i kolem jí prostě MUSÍ naklikávat při jídle, protože nic tak nepročistí dutiny smíchem, jako právě Tachecí! Rozhodně nedoporučuji při jejím sledování průhledné polévky s nudlemi, neboť je zde zásadní riziko, že vám skončí mrkev v nose.;-D Tachecí je prostě hvězda prvního kalibru, neboť žádný jiný a vydařenější sitcom nemáme ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5666x
Studentka, sportovní redaktorka, copywriter. Na moje články můžete narazit na webu BydlimeKvalitne.cz, na stránkách hokejové Sparty a Pirátů Chomutov.

Cestuju, čtu, sleduju filmy (kvalitní i nekvalitní), poslouchám muziku (spíše nekvalitní:) Snažím se skloubit školu a práci a nezbláznit se z toho :)