Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

4. 10. 2010 12:06
Squateři a jejich příznivci

uvedli, že naši společnost Obohacují jsou alternativní kulturou. ;-D

0 0
možnosti
C

Costabrava

4. 7. 2009 21:35
Lucinko,

i když je to už drahně let, co jsem studoval, dovedu si živě představit ten bordel...

0 0
možnosti
BH

BoboHml

4. 7. 2009 18:39
.

R^

0 0
možnosti
MM

Micha(e)la

4. 7. 2009 16:42
blízké koleje

Taky jsem pár let bydlela na kolejích 17. listopadu a k popisu autorky bych ještě dodala, že "moc fajn" byl taky ten zápach, co se odsud linul z naftových agregátorů (nebo něčeho takového) a v létě tak oblíbených ohňů, ve kterých se nepálilo jen dřevo.

0 0
možnosti
M

magdik

4. 7. 2009 6:28
drudláci

Jo slečno, máte pravdu. Nechápu na co je ministerstvo pro lidská práva proboha. Ten chlap co poskytl byt těm špindírům, tak má barák v Truhlářské, je ještě částečně obydlen platícími nájemníky. A co udělat jiného, než zabít dvě mouchy jednou ránou. Tihle tzv. mladí a beznadějní tam budou dělat takový čurbes, že donutí zbytek nájemníků odejít a to majitel pochopitelně chce. A na druhou stranu byl Sivák v TV, jaký že je to hodný člověk - kamarád - jak jinak Kocába. Vůbec nechápu, že se tím někdo zabývá. Nemáš kde bydlet - tvůj problém. Jdi hákovat a vezmi si hypotéku. Prostě to nedovedu rozkrýt, že je tohle vůbec možný. Lituji všechny lidi, kteří budou vedle nich bydlet a ještě ve středu města! Proč si je Kocáb nevzal k sobě do Troje? Tam má šmejd místa dost. ;-O;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5666x
Studentka, sportovní redaktorka, copywriter. Na moje články můžete narazit na webu BydlimeKvalitne.cz, na stránkách hokejové Sparty a Pirátů Chomutov.

Cestuju, čtu, sleduju filmy (kvalitní i nekvalitní), poslouchám muziku (spíše nekvalitní:) Snažím se skloubit školu a práci a nezbláznit se z toho :)