Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

tomtop

30. 9. 2010 20:16
brigáda

kdyby to alespoň ve svém volném čase rozdávali členové GP, oni jsou to ale placení brigádníci ... a ještě si dovolí dělat takové divadýlko ... a přitom jim jde jen o ten jejich příjem...

0 0
možnosti
K

kytt

30. 10. 2009 19:38
souhlas

já takovéhle naháněče jakéhokoliv druhu ignoruju zcela záměrně, a to ze dvou důvodů: pokud je firma, která je vyslala, natolik bohatá, že jim dokáže zajistit kvalitní design (oblek, účes, doplňky, make-up, školení), pak mé peníze nepotřebuje... a pokud jde o socku v roztrhaných hadrech, které smrdí z huby poslední pivo a cigáro, tak těm nedám taky nic. Zástupce Greenpeace bych asi poslala někam s tím, že až budu velryba, můžeme si o jejich aktivitách promluvit. Ale fakt nesnáším, když mě někdo nahání přes půl ulice a skoro běží, jen aby mi vstoupil do cesty za hulákání "Slečnoo, můžeme se na něco..." Takže hledím přímo vpřed, myškou se jim vyhnu a na oslovení nereaguju... jen ať se ztrapní, až se s tím nebudou moct vyrovnat a budou za mnou ještě pokřikovat (většinou slova, která příliš neladí s jejich vzhledem...).

0 0
možnosti
R

RichardNovicky

30. 10. 2009 12:08
Máte recht

120 bambulí měsíčně za časák z recykláku, kterej je stejně plný propagandistických textů je docela dost. jsou i jiný způsoby, jak si vymejt mozek....a jsou mnohem příjemnější. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5666x
Studentka, sportovní redaktorka, copywriter. Na moje články můžete narazit na webu BydlimeKvalitne.cz, na stránkách hokejové Sparty a Pirátů Chomutov.

Cestuju, čtu, sleduju filmy (kvalitní i nekvalitní), poslouchám muziku (spíše nekvalitní:) Snažím se skloubit školu a práci a nezbláznit se z toho :)