Výlet na veřejné záchody

V hodinách zeměpisu se můžete podívat do Honšú, Kjúšú, Hokkaidá, Šikoku či veřejných záchodků. Já si nejčastěji volím pátou možnost.  

Pozvánka na celodenní výlet

Popis cesty: Vyrazíme z Benešova a půjdeme po měkké a heboučké travičce. Narazíme na kytičky a možná uslyšíme dupot medvěda Jirky. Na WC se budeme kochat průtokem vody a cestou k domovu důchodců se na nás usměje řeka Blanice. Dále narazíme na sveřepé lesy, které nás budou vábit šepotem jehličí. Na závěr se stavíme v lahodném prostředí KFC, kde si objednáme jídlo dle chuti, doporučujeme hlavně stripsy v ďábelské omáčce.

Co se týče památek, v zámku Konopiště si prohlédneme zrekonstruované sochy, samotný zámek a možná dojde i na zmrzlinu a zatuchlé párky v rohlíku. Z Konopiště zamíříme na veřejné záchody, pravděpodobně si prohlédneme zdejší mísy a potrubí. Zajímat by nás měla i nejstarší štětka od záchodu. Na řadu pak přichází domov důchodců. Popijeme si, zazpíváme české odrhovačky a budeme obdivovat plešky důchodců. Poté půjdeme do KFC a po KFC zpět na začátek trasy.

S sebou: roušky, respirátory, foťáky, tatarskou omáčku (pro ty, co mají kuře rádi v tatarce), můžete přibalit i plavky a spacák (pro gurmány; možná se zasekneme na WC)

.

Několik mých spolužaček se opravdu snažilo, dělaly práci klidně i dvě hodiny, ovšem dostaly horší známku než já. Můj desetiminutový výtvor dosáhl nemožného. Dostala jsem jedničku :D

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kamila Steinová | pátek 23.9.2022 21:58 | karma článku: 13,67 | přečteno: 464x
  • Další články autora

Kamila Steinová

Rozhovor s Miroslavem Hlaučem

17.3.2024 v 12:45 | Karma: 9,48

Kamila Steinová

Kniha hodna Magnesie Litery?

13.3.2024 v 12:22 | Karma: 11,03