Krásná ženo?!

Messenger. Platforma, která slouží k bezplatnému posílání zpráv. Jakmile si tuto aplikaci stáhnete, pochopíte, co je to podkuřování, internetový fake smile a mimoňovské kuřátečko, které se nachází nad hluchou opičkou.

Neznámý týpek: Dobrý den, jak se máte, krásná ženo, doufám, že vás neruším. Je možné se s vámi setkat?

Pán, který mi napsal, musí mít zvlášť vystříbřený vkus. Vždycky jsem si myslela, že profilové fotky s vyšpulenou pusinkou (nemyslím to jako metaforu), vystrčeným jazýčkem a horními ženskými vnadami mají největší počet sledujících a nejvíc nabídek do porno videí, ale ve skutečnosti dnešní společnost neznám tak dobře.

Na své facebookové profilovce mám zachycenou celou postavu. Vedle mě se nachází přebytečné kosti, jež jsem odhodila, aby více vynikla moje krása, a zaujímám pozici sexy modelky, která se právě vrátila z dovolené v Egyptě. Samozřejmě nesmí chybět rajcovní prostředí. Jsem vyfocena za tajemným bordelem, zachyceným zrovna při nešťastné události, kdy si dívky spálily hlavy žehličkami na vlasy, a z mé tváře lze vyčíst nemaskovaný flirt s fotografem a naprostou sextotu (prostě toho fotografa svlékám pohledem :D). Podle popisu se vám může zdát, že splňuji stereotyp krásy, ale realita je jiná. Jsem mimoňovské kuřátečko mezi hluchými opičkami. 

Neznámý týpek mi docela polichotil. Kdyby měl stejně hezkou profilovku, jakou mám já, začala bych o schůzce uvažovat. Na svém profilu totiž uvedl, že pochází z Francie, a já chci vidět Eiffelovku a ládovat se místním nezdravým jídlem.

Konečně se objevil muž, který vnímá krásu úplně jinak než ostatní. Nevadí mu, že mi čouhají z hlavy parohy, dokonce mě možná podle ohozu považuje za symbol píchání (přeberte si to, jak chcete).    

A nyní se jdu konečně pochlubit svou profilovkou:

Jsem zkrátka kočka a nebojím se to veřejně přiznat :D 

Autor: Kamila Steinová | čtvrtek 25.8.2022 21:21 | karma článku: 14,25 | přečteno: 484x
  • Další články autora

Kamila Steinová

Rozhovor s Miroslavem Hlaučem

17.3.2024 v 12:45 | Karma: 9,48

Kamila Steinová

Kniha hodna Magnesie Litery?

13.3.2024 v 12:22 | Karma: 11,03