Jak to vnímám já: Úprava intimních patrií

Jela jsem dnes dopoledne autem. Poslouchám za volantem skoro vždy rádio. Za volantem, v  uzavřeném prostoru, když jsem sama si i zpívám (jsem sama sobě SuperStar neb řvu na celý car)... A když nezpívám, tak jenom poslouchám...

Dneska to bylo na téma chlap a hygiena.

Dneska to bylo o tom, zda má chlap vonět a pečovat o sebe? Některé názory mě po dlouhé době rozesmály na celé kolo (tedy auto).

Já se smát umím! (To pro ty, co mě zaškatulkovali do šuplíčku "nesmějící se protivná baba".)

A směji se ráda!  (Připouštím - mohlo by to být mnohem častěji!)

Z toho důvodu, že jsem za volantem byla jen chvilku, jsem samozřejmě celý pořad neslyšela, ale to, co jsem slyšela mě pobavilo minimálně na celé dopoledne.

Shrnula bych to asi takto a po svém:

Kterej chlap chce, tak o sebe pečuje. A třeba se i odchlupí, obarví si šediny, navoní se, chodí na pedikůry a manikůry, ale nevím, zda je to ještě chlap? Myslím si, že sprcháč, voda a ručník jedenkrát denně je v případě chlapa dostačující, běžná norma.

Nevěřila jsem až do dnešního dopoledne, co vše může být předmětem diskuzí. Řekla bych, že nic se nemá přehánět, že? Léta lidi byli ochlupení a žili, aniž by jim to přišlo divné. Dobrá, chlupy v podpaží (anebo někde jinde) dnes už nejsou "in", ale neměl by to být diktát, ale věc svobodné volby.

Řekla bych, že dnešní doba a dnešní životní styl, je obdobím, kdy se až přespříliš řeší vzhled. (A já furt to svoje nádobí. To jsem šlápla vedle, co?)

        A to jsem ještě dneska dopoledne za volantem nevěděla, že si pak přečtu, že  se už dokonce řeší i vzhled intimních partií. Článek (a video) s názvem Neinvazivní labioplastika zvedne ženám sebevědomí, mě dostal totálně (asi proto, že je dnes pátek třináctého). 

Já si totiž až do dneška myslela, že některým ženám sebevědomí pozvedala tak maximálně plastika prsou či očních víček, které klesaly díky gravitaci. (Některým pravda donedávna stačilo jen tučné konto v bance).

Ó, v jaké nevědomosti jsem žila...

Anebo se už svět totálně zbláznil?

Autor: Ladislava Šťastná | pátek 13.6.2014 20:20 | karma článku: 25,49 | přečteno: 2650x