Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Černá listina....

O mrtvých jen dobře... Živí začnou mít problémy s vytvářením ikon, fetišů a hrdinů předchozích věků. Pro mne je stále hrdinou generál Svoboda a jeho spolubojovníci, kteří pro osvobození naší země neváhali bojovat, umírat a probojovat se z Buzuluku až do Prahy. Hrdinou je u mě i pan Fajtl a všichni další piloti čs. perutí v Anglii. Hrdinou je i generál Josef Mašín a jeho skupina Tří králů. Hrdiny jsou i všichni ti ostatní kteří položili své životy při osvobozování Československa. Za hrdiny považuji i ty, kteří odstraňovali v roce 68 dopravní značky, odmítali dát jídlo novodobým okupantům, diskutovali s okupanty pod hrozbou samopalů a nejisti si tím, jestli samopal spustí či ne..... To jsou, často bezejmení, hrdinové naší vlasti a našeho národa... Ne tak bratři Mašínové...

IDNES

Proč ne? Existují určitá fakta, která jejich verzi příběhu značně zpochybňují. Proč se bratři nechtěli podívat zpět, do země, pro kterou podle nich tolik udělali? Nevěřte jejich výkladu, že tu ještě stále vládnou komunisté.... Problém spočívá v tom, že Německo, náš souputník v EU, nestáhlo zatykač právě na tyto borce. Bez ohledu na to, že zatykač vznikl již za dob DDR (Pro mladší nepamětníky, Německo bylo kdysi rozdělené a DDR byla samostatnou zemí, ovšem tak jako my, v tzv Východním bloku). Vrahy totiž v Německu, poučeni z minulosti, stále nazývají vrahy.

Podříznout svázaného a omámeného strážmistra (zástupce výkonné moci), je potom bráno jako nutnost pro zachování anonymity. Loupež 900 000 a vražda pokladníka z jednoho podniku kde lidé díky tomu nedostali výplatu, je pak předkládána jako nutnost opatřit si prostředky k cestě na Západ..... Proč si tedy skupina těchto bratříčků užívala v této zemi nákupy motorek, nábytku, drahého ošacení? Proč ona loupež, nebojím se říci, že to byla loupež, je začala pálit až ve chvíli, kdy jim Bezpečnost začala šlapat na paty? Proč teprve poté sebrali svých pár zbylých švestek, nějaké ty zbraně a vydali se na Západ oklikou přes východ, tedy bývalou DDR? Ony totiž došly a nešlo napsat "maminko pošli".... Věřím, že jejich táta se dodnes v hrobě obrací. On totiž bojoval za nás za všechny, za VLAST!!!

Tito mladíci z důvodu "nesouhlasu s ideologií", jak dnes řekl pan Vondra, poškozovali vlastní zemi, prosté lidi, rodiny, které díky nim přišly o své členy, zemědělce, kteří viděli jen spálené stohy a svou zničenou práci.... A v té době nikde žádný okupant. Jen válka proti své vlasti.

To je příběh bratří, kteří zničili a zašlapali do země jméno svého otce. Nebudu řešit jejich odpovědnost podle zákonů které tu platily onehdá, byl by to provaz. Zaměřím se na zákon platný v této zemi dnes. Schválený i obdivovateli bratří Mašínů jako jsou Topolánek, Nečas, Vondra, Štětina, či Grulich. Tento zákon hovoří naprosto jasně a je součástí našeho právního řádu:

§ 140 - Vražda v odstavci 3 písmeno g) říká: »na jiném pro jeho skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politickému přesvědčení….«, písmeno i) »zvlášť surovým nebo trýznivým případem…« (což je zcela jasné v případě strážmistra), písmeno j) »v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného majetkový prospěch nebo ve snaze zakrýt nebo usnadnit jiný trestný čin nebo z jiné zavrženíhodné pohnutky«.

Pak tedy, předstupte pane Josefe Mašíne a pojďte bez zbabělosti obhájit činy Vaší skupiny....

Dnešní Trestní právo má však i další paragraf:

§ 365 - Schvalování trestného činu říká: odstavec 1 - kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. Odstavec 2 uvádí - stejně bude potrestán, kdo v úmyslu projevil souhlas s trestným činem.

A tady tedy vzniká ona černá listina. Tyto činy schvalují a vychvalují:

Mirek Topolánek, absolvent vojenského komunistického gymnázia

Petr Nečas, vedoucí Brigády socialistické práce, člen či kandidát KSČ

Alexandr Vondra, minulost v podstatě neznámá, údajně disident

Jaromír Štětina, autor oslavných článků na Sovětský svaz, novinář který dnes na ČT 2 hledá ďábla....

Tito lidé schvalováním vražd, pletou si provaz sami na sebe. V lidskosti je prý síla. Jestliže ale z důvodů ideologických uznávám nelidskost, nemůžu se divit, že přijde účastník nějakého dalšího xtého odboje a splní mi to, co sám uznávám. Tak bývalí soudruzi, pánové.... Sami si pod sebou řežete větev. I když je fakt, že je vám atentátník z Norska pravděpodobně sympatický stejně jako bratři Mašíni. Navíc máte jistotu, že levicově zaměření lidé hledají mezi lidmi spíš pochopení než nenávist. Vy osobně bez nenávisti nejste schopní přežití.

Právní řád naší vlasti je napsán, údajně je funkční a tak se ptám, bo nejsem právník. Kdo mi pomůže pohnat celý případ k soudu? Nechť, doufám že stále nezávislé soudy, rozhodnou dle práva platného tady a dnes.

Do té doby ať se naši známí politici zviditelňují soukromou letenkou, soukromým ubytováním, soukromou řečí na pohřbu a soukromou cestou zpět. Jak paradoxně totiž vyznívají slova Saši Vondry, že daňové poplatníky tento výlet vyjde jen na pouhých 900.000,- Kč. Není vám ta částka povědomá?

Autor: Stanislav Veselý | středa 24.8.2011 13:36 | karma článku: 23,21 | přečteno: 1483x
  • Další články autora

Stanislav Veselý

28.říjen…

Slavíme dnes výročí. Výročí založení státu který, díky nenažranosti polistopadových politiků, přestal existovat. Pro mě má tento den ještě jednu příchuť. Právě dnes by se dožil můj táta 73 let. Takže, ať tak či tak slavíme dnes výročí. Výročí vzniku a výročí narození. Ani v jednom případě to není výročí slavené za života oslavenců. A do toho ty volby.... Vole vol, říkali jsme si při mariáši. A pak se volilo.... Sedm kulí jako v Sarajevu.....

28.10.2013 v 16:59 | Karma: 11,19 | Přečteno: 402x | Diskuse| Společnost

Stanislav Veselý

Víc než zákon

Včera jsem psal blog o tom, jak mě dostali. Prožil jsem bezesnou noc. Nějak toho je na mě moc. Z reakcí v diskuzi jsem vyčetl, že pro spoustu z nás je tento stav normální, že vždy je vinen ten konkrétní občan. Z reakcí v diskuzi jsem i vyčetl, že nejsem jediným viníkem a že se podobné věci, skoro přes kopírák, stávají i jiným. Z reakcí v diskuzi a v mejlech jsem vyčetl i ochotu pomoci. Děkuju všem za reakce. Dokonce i vám, kteří mě obviňujete z jakési předvolební PR akce. Pokud je to PR akce, pak je to akce pana magistra Davida Koncze. On dal tu poslední ránu. A zasadil ji včera. Rozhodně jsem neměl v úmyslu provádět nějakou PR akci. Byl to jen zoufalý výkřik zoufalého člověka.

24.10.2013 v 16:45 | Karma: 13,69 | Přečteno: 523x | Diskuse| Společnost

Stanislav Veselý

Mne už zlomili….

Íránské ministerstvo spravedlnosti rozhodlo ušetřit život odsouzeného překupníka, který přežil vlastní popravu oběšením. Původně chtělo popravu zopakovat, postavili se proti tomu však právníci i mezinárodní organizace na ochranu lidských práv včetně Amnesty International. Člověk alespoň zjistí, že někde za lidská práva bojují....

23.10.2013 v 14:50 | Karma: 46,20 | Přečteno: 13079x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Veselý

Komunisti, nechtění, nenávidění a přesto žádaní…

.... Tak jsme se dočkali.... „Už je to tady“ chtělo by se řvát. Komunisti v podstatě vyhráli volby. Vesele a hravě řeklo by se.... Demokraticky a bez půče. Regionálně, já vím, jen v krajích.... Jenže, co když ukáží, že to jde? A že to může fungírovat? Nu patóm, ODS a Top 09, máte vážně čeho se bát. Nyčko se prokážou takzvané a nežádoucí karaktery. Změna je život.....

14.10.2012 v 21:52 | Karma: 20,23 | Přečteno: 1281x | Diskuse| Společnost

Stanislav Veselý

Žijem si dobře, při dvojí penzi....

....bába však měla furt pitomý hemzy.... I já mívám pitomý hemzy. Třeba o jistých trojnásobných příjmech atp.... Nevím, když jsou trojnásobné příjmy a čtyřnásobné zdražení, furt mi vychází mínus.... Co s tím přátelé?

5.8.2012 v 22:56 | Karma: 15,99 | Přečteno: 1058x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1715x
Jsem člověk. A pevně věřím, že člověkem zůstanu.
Stanislav VeselýVytvořte si svou vlastní vizitku