Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

28.říjen…

Slavíme dnes výročí. Výročí založení státu který, díky nenažranosti polistopadových politiků, přestal existovat. Pro mě má tento den ještě jednu příchuť. Právě dnes by se dožil můj táta 73 let. Takže, ať tak či tak slavíme dnes výročí. Výročí vzniku a výročí narození. Ani v jednom případě to není výročí slavené za života oslavenců. A do toho ty volby.... Vole vol, říkali jsme si při mariáši. A pak se volilo.... Sedm kulí jako v Sarajevu.....

a to je ta krásná země....Vlastní

Venku je tak božsky krásně, ani se nechce věřit, že za pár dnů tu bude i Památka zesnulých. Do dušičkového počasí je skutečně na míle daleko. No a o uplynulém prodlouženém víkendu jsme si užili i volební maso sado. Dnes tedy můžeme říct, máme co jsme chtěli. Občané zvolili…. Co na to politici?

Jen co se zamkly poslední volební místnosti, je velmi zřetelně a nahlas slyšet to mlaskání prasat která se už už vidí u svých koryt. Bylo to tak vždycky, proč né teď? A tak se nám socdemáci perou, na lidi (své voliče) se.ou a cítí se býti tak silnými, že jsou schopni, dřív než se jim naplní ona vytoužená koryta, požrat se navzájem. Vítězové.... Jak případné pro naši zemičku.

Pryč je ostych před ANO, půjdem přeci s nima a s lidovcema. Komouše nepotřebujem. Přišel čas vyřizování účtů. Nebo, chcete-li, počítání zajíců dokonce ještě před samotným honem. ODS i TOP 09 ba i LIDEM i VEVERKY a všichni ti minulí korýtkáři už zpytují svědomí (mají-li jaké). Prochází katarzí a třeba se i poučí.

KSČM má svá procenta jistá. Ostatně, jsou připraveni, nezkorumpováni a čekající. My jdeme s lidmi a pro lidi. Zůstanou mementem pro všechny kteří by znovu chtěli zneužít důvěru občanů. Zůstanou policistou který bude hlídat demokracii ve státě dosud jen ždímaném. A pokud je dodnes nikdo nenechal mluvit a neposlouchal, nyní začne. A jejich šance přijde.

ANO a Úsvit přímé demokracie….. Nová krev, nové vize, nové nápady, noví lidé. Pokud to dokáží a nezpronevěří se svým voličům, mohou tuto zemi zvelebit. Mohou zamezit rozkrádačkám, zmanipulovaným státním i jiným zakázkám, mohou z nás všech sejmout ten obrovský balvan který na nás navalily předchozí vlády. Zatím není důvod jim nevěřit. Je ale hodně důvodů jim fandit.

Mluvil jsem s voličem. Zaměstnancem v podniku Andreje Babiše. Volil ANO. Pan Babiš je přísný ale je spravedlivý. Má selský rozum. Je nepodplatitelný a hlavně je důsledný. A má invenci, tah na bránu a hodně zkušeností….

Voliči rozhodli. Vážení politici, chceme to takto a pravidla určujeme my. Vy noví, i vy, staří mazáci jste dostali rozdané karty. My, voliči, chceme klid a pohodu. Chceme spravedlnost a vzkvétající zemi. Vám jsme rozdali karty a určili pravidla podle kterých máte hrát. Registrujeme první fauly a čím dál hlasitější mlaskání vítězné strany… Tak takhle se nehraje….

Už tu pro vás nebudeme jen jednou za čas, kdy nás potřebujete k urnám. My už si vás začneme hlídat. A jestli někomu z vás chybí dva dny po volbách pokora? Odejděte zpytovat svědomí, kdeže jste to zase pos… a pusťte na vaše místa v Parlamentu ty, kteří skončili za vámi ale na blahu této země jim záleží víc, než vám. 

Dneska máme státní svátek. Čas k zamyšlení. A tak se, vážení socdemáci, zamyslete…. Vaše mlaskání přehlušuje vše pozitivní k čemu se volbami dospělo.

Autor: Stanislav Veselý | pondělí 28.10.2013 16:59 | karma článku: 11,19 | přečteno: 402x
  • Další články autora

Stanislav Veselý

Víc než zákon

Včera jsem psal blog o tom, jak mě dostali. Prožil jsem bezesnou noc. Nějak toho je na mě moc. Z reakcí v diskuzi jsem vyčetl, že pro spoustu z nás je tento stav normální, že vždy je vinen ten konkrétní občan. Z reakcí v diskuzi jsem i vyčetl, že nejsem jediným viníkem a že se podobné věci, skoro přes kopírák, stávají i jiným. Z reakcí v diskuzi a v mejlech jsem vyčetl i ochotu pomoci. Děkuju všem za reakce. Dokonce i vám, kteří mě obviňujete z jakési předvolební PR akce. Pokud je to PR akce, pak je to akce pana magistra Davida Koncze. On dal tu poslední ránu. A zasadil ji včera. Rozhodně jsem neměl v úmyslu provádět nějakou PR akci. Byl to jen zoufalý výkřik zoufalého člověka.

24.10.2013 v 16:45 | Karma: 13,69 | Přečteno: 523x | Diskuse| Společnost

Stanislav Veselý

Mne už zlomili….

Íránské ministerstvo spravedlnosti rozhodlo ušetřit život odsouzeného překupníka, který přežil vlastní popravu oběšením. Původně chtělo popravu zopakovat, postavili se proti tomu však právníci i mezinárodní organizace na ochranu lidských práv včetně Amnesty International. Člověk alespoň zjistí, že někde za lidská práva bojují....

23.10.2013 v 14:50 | Karma: 46,20 | Přečteno: 13079x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Veselý

Komunisti, nechtění, nenávidění a přesto žádaní…

.... Tak jsme se dočkali.... „Už je to tady“ chtělo by se řvát. Komunisti v podstatě vyhráli volby. Vesele a hravě řeklo by se.... Demokraticky a bez půče. Regionálně, já vím, jen v krajích.... Jenže, co když ukáží, že to jde? A že to může fungírovat? Nu patóm, ODS a Top 09, máte vážně čeho se bát. Nyčko se prokážou takzvané a nežádoucí karaktery. Změna je život.....

14.10.2012 v 21:52 | Karma: 20,23 | Přečteno: 1281x | Diskuse| Společnost

Stanislav Veselý

Žijem si dobře, při dvojí penzi....

....bába však měla furt pitomý hemzy.... I já mívám pitomý hemzy. Třeba o jistých trojnásobných příjmech atp.... Nevím, když jsou trojnásobné příjmy a čtyřnásobné zdražení, furt mi vychází mínus.... Co s tím přátelé?

5.8.2012 v 22:56 | Karma: 15,99 | Přečteno: 1058x | Diskuse| Hyde park

Stanislav Veselý

Právo na práci

Ústavou, nejvyšším zákonem této země, má každý občan zajištěno právo na práci.... Je zvláštní, jak je právo uplatňováno například proti dlužníkům a jak je jeho vymahatelnost prakticky nemožná, pokud se jedná o tak prostou věc, jako je práce....

1.8.2012 v 19:13 | Karma: 22,61 | Přečteno: 1691x | Diskuse| Ekonomika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Jestli Rusko prolomí frontu, můžeme na Ukrajinu vyslat vojáky, zopakoval Macron

2. května 2024  13:18

Francouzský prezident Emmanuel Macron opět připustil možnost vyslání západních pozemních jednotek...

Bezpečnostní úřad má nového šéfa. Čuřín chce víc digitalizace a méně prověrek

2. května 2024  11:51,  aktualizováno  13:15

V Národním bezpečnostním úřadu (NBÚ) je podle nového šéfa Jana Čuřína prostor pro digitalizaci a...

POLITICKÝ DIÁŘ: O falešné hře Evropana Fialy a štoku navíc

2. května 2024

Premium O tom, jak se za deset let změnil názor Petra Fialy na Evropskou unii či o debatě k důchodové...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, policie ničí barikády a zatýká

2. května 2024  8:11,  aktualizováno  12:58

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1715x
Jsem člověk. A pevně věřím, že člověkem zůstanu.
Stanislav VeselýVytvořte si svou vlastní vizitku