Slovenské volby ukázaly, že Slovensko je zdravé

Ve slovenských volbách zvítězil vlastenecký prvek nad vítačským. To je dobrý příznak toho, že slovenský národ má naději přežít éru šílených pokusů zničit evropské národy islámskou migrací.

Současná doba je příznačná snahou různých skupin rozrušit národní státy. V nich zvláště vyniká úsilí Německem ovládané Evropské unie „rozředit“ jednotlivé národy islámským prvkem (1). Bývalý velvyslanec v Rakousku Jan Koukal prohlásil, že pozvání muslimů do Evropy není omyl, ale promyšlený tah ze strany vrcholných německých představitelů (2).

Národy, jejichž elity jsou napadené protinárodní vítačskou nemocí (multikulturalismus, neomarxismus), mají omezené možnosti se svému „naředění“ ubránit. Smutný obrázek prosazování vítačské kultury ze stany protinárodních elit můžeme vidět v Německu. Vlastenci jsou pronásledováni, zastrašováni a opatřováni nálepkami stejně nesmyslnými jako společensky ponižujícími (nacisté, fašisté, krajně pravicoví extrémisté, xenofobové, atp.). Vlastenecké akce a shromáždění jsou pravidelně narušovány násilnostmi ze strany tzv. levicových aktivistů, kteří v dnešní době plní podobnou úlohu jako v minulém století oddíly SA a SS (3).

Základní možností, jak se proti protinárodnímu vítačství bránit, je nahradit elity protinárodní elitami národními. Klíčové zde jsou volby do národních parlamentů. Dobrým příkladem je Polsko. Jádrem událostí po posledních volbách je čištění důležitých institucí od vlivu neomarxismu. To, že různé protinárodní skupiny to snášejí velmi špatně, je jenom dokladem, že Polsko je na správné cestě (4).

Poslední volby do slovenského parlamentu ukázaly, že vlastenectví je silné i v této zemi. Skutečnost, že se do slovenského parlamentu dostalo osm stran, může vést k závěru, že Slovensko je velmi rozdělené (5). Při bližším prozkoumání je však možné uvidět, že většina stran je zaměřena na ochranu zájmů slovenského národa. To je silný jednotící prvek těchto voleb. Takže ať další vývoj při sestavování vlády dopadne jakkoliv, jedno je jasné. Slovenský lid má zdravé národní uvědomění. Zlá zpráva pro vítače. Dobrá zpráva pro nás i pro Evropu.
 

Odkazy:
1. Klaus, V a Weigl, J. (2015). Stěhování národů - Stručný manuál k pochopení současné migrační krize. Praha: Olympia.
2. http://video.aktualne.cz/dvtv/je-tu-diktat-z-berlina-merkelova-chce-pomoci-migracni-vlny-r/r~f5e3d406df1111e5a457002590604f2e/
3. http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/demonstrace-v-lipsku-prerostly-v-nasilnosti-mezi-levici-a-policii_365506.html
4. http://zpravy.idnes.cz/ek-bude-sledovat-stav-pravniho-statu-v-polsku-foa-/zahranicni.aspx?c=A160113_154402_zahranicni_bur
5. http://zpravy.idnes.cz/vysledky-volby-slovensko-095-/zahranicni.aspx?c=A160305_140427_zahranicni_ert

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Jahoda | pondělí 7.3.2016 8:44 | karma článku: 32,88 | přečteno: 1019x