Reakce na zdůvodnění Patrika Bangy, proč nechal zrušit blog Lucie Provaznikové.

Vy už ten multikulturalistický fanatismus a nenávist k bílé barvě neumíte ani skrývat, pane Bango! Tak ubohé zdůvodnění smáznutí blogu paní Provazníkové by nesepsal snad ani sedmák ZŠ. 

Ve svém zdůvodnění uvádíte, mimo jiné, dvě pasáže z blogu paní Provazníkové, které vás údajně vedly k zrušení jejího profilu (1).

Pasáž č. 1: tvrzení paní Provazníkové o tom, že každý SPRÁVNÝ muslim je vrah. To není urážka ani projev nesnášenlivosti. To je faktické tvrzení, které se dá dokázat. Paní Provazníková nenapsala, že každý jednotlivý muslim, ale každý SPRÁVNÝ muslim, je vrah. SPRÁVNÝ muslim totiž musí následovat Alláha cestou dokonalého lidského vzoru, kterým je Mohamed. A pokud se člověk bez předsudků (což vy nejste) seznámí s činy a výroky Mohameda, zjistí, že jsou plné vražd, zabíjení a násilí. To je OBJEKTIVNÍ fakt. Za to, jaký má SPRÁVNÝ muslim být, může Mohamed a ne paní Provazníková. Pro multikulturalistické fanatiky však TAKOVÁTO pravda je nepřípustná. 

Pasáž č. 2, v které paní Provazníková uvádí, že problémem jsou daní umělci s "IQ brambory a hloupí lidé", kteří se snaží rozvrátit staletími ověřený a fungující společenský řád. IQ brambory je samozřejmě nadsázka pro označení lidské hlouposti. Paní Provazníková však fakticky zdůvodňuje, proč tyto lidi považuje za hloupé. Vzhledem k tomu, že vy tu necháte projít a dokonce i umísťujete na titulní stránce blogy vašich oblíbenců, kteří označují bezdůvodně jiné lidi za fašisty, nácky a podobně, je to opravdu podivuhodně dvojí metr. Další důkaz vaší morální křivosti. 

Více konkrétních příkladů jste neuvedl, jen jste obecně konstatoval, že paní Provazníková používala vulgarismy (i když to byla citace lyriky vašeho ušlechtilého bratra, proti kterým jste se vy sám nikdy neohradil) a také, že paní Provazníková porušovala kodex blogera opakovaně. 

Celé vaše vysvětlování nijak nepotvrzuje důvodnost smazání blogu paní Provazníkové. Spíše ukazuje na vaši zaujatost, pomstychtivost a nenávistnost k těm, kteří hájí naši českou kulturu proti úchylnému multikulturalismu, ponižování a jiným neomarxistickým praktikám.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Jahoda | čtvrtek 1.12.2016 15:58 | karma článku: 48,58 | přečteno: 9276x