Techniky Soucitného...

Pokračuji v námětu na sci-fi. Stát mučí vybrané otroky, aby si udržel moc nad ostatními a mohl jim podobně jako otrokům "pomáhat" už od 50 let - jít do nebe a být šťastni, Opotřebovávací technika se jmenuje "mše svatá".

Námět na sci-fi fantasy.

Připomeňme si, že jsme na jiné planetě, desítky, ba stovky světelných let vzdálených od naší modré planety - Země.

Dále si připomeňme, že tyto techniky nedělají třeba čtyři kamarádi, kteří chtějí pomstít svého ve vztazích méně úspěšného kamaráda, že by si vybrali jednu ženu a tu důsledně stalkovali, dokud se nezblázní nebo neumře.

Je to stát, který má oproti jednotlivci neomezené prostředky a může poslat automobily k oknům otroka stovky lidí za hodinu, z nichž jeden do již po mnoha letech pronásledování, života v nejistotě a doslova tváří tvář smrti - jeden říká do srdce otroka, kam se už v připitomělém otrokovi dostane - slova související s hříchy našeho pozemského Desatera, zvláště souvisejících s životem, Takže do srdíčka vkládá slova, které se ozývají otrokovým nitrem, a které už ví, že musí odmítat.  Jen je to těžké, Pět let, pět krát 12 měsíců, pět krát dvanáct měsíců krát 30 dní, to celé krát 24 hodin a 24 hodin krát 60 minut.

Kdykoli, téměř stále, neomezeně, no boarder.

Techniku "mše svatá" si můžeme představit jako když kněz na zemi pozvedá ruce a žehná dary - tak stejně jeden z dvojice vloží sprosté nebo nenávistné slovo do otrokova nitra a druhý člověk v tandemu (jezdí po dvou lidech, někdy po třech či po pěti) - udělá mši svatou. Ne nad svým druhem, který zasahuje do nitra člověka - ten je v žargonu organizace posvátný, on zkouší srdce člověka, ale toho vyčerpaného, zdevastového, unaveného otroka, který sem tam s vypětím sil nesouhlasí.

A ono se vždy něco malého, nepatrného stane, otrok je vyděšený, unaveným, znechucený . ale i v těle se něco stane, třeba rakovina nebo někdy i smrt.

Toto je technika "mše svatá".

V dalším díle si popíšeme, jak se organizace poprala s úkolem "umět i žena" a především "umět matky" - protože dělat matky bylo po staletí pokládáno za velmi obtížně, skoro nemožné. Naše organizace to zvládla. Maminky už umí!!!

Námět na sci-fi.

Autor: Stanislava Ševčíková | pátek 6.10.2023 8:28 | karma článku: 3,41 | přečteno: 114x