Techniky kata Denči: Program "Dělá na tobě armáda a bezpečnostní složky"

V naší imaginární zemi Ocásek si armáda vymohla, aby mohli pracovat s miminky, které potřebují na bojovou přípravu proti hrozící válce. Je to jedno miminko na celý stát, současně se to stalo bonusem prezidenta. Vybrána byla Anička

Pokračuji v námětu na román a sci-fi.

Když organizace Dark Side vyvinula dostatečnou sílu svých technik, umět zabíjet, aniž by byli přítomni na místě (viz předchozí texty), techniky se přesunuly v naší imaginární zemi Ocásek do rukou armády.

Armáda si naší imaginární zemi vyžádala souhlas prezidenta, aby mohli pracovat s miminky, které už po narození odpojí ze srdíčka maminky a napojí si je na sebe Nejvyšší a Čisté srdíčko, děti budou opuštěné a zoufalé a oni se o ně takto budou starat a trestat je, oficiálně řečeno je přijali do armády a dostávají již vojenský výcvik. Dítě přestává cítit, a tím ho může Kat Denča alias Nejvyšší a Čisté Srdíčko ovládat a říkat mu, co má dělat a to dítě, protože nemá své emoce - poslouchá.

V běžných situacích takové dítě vypadá jako slon v porcelánu, nedovede adekvátně vycítit hranice, není přirozené.

Potřebovali také propojit neurony sexuality a hlavy, tak miminko chodil pravidelně někdo ošahávat na intimních místech. 

Nejdříve se pracovníci organizace Dark Side musí dostat do nitra, do "středu" miminka a dělá to skrze jídlo, pocit hladu a žízně, který reguluje, tedy dítě střídavě jí a nejí. Dále se potřebuje dostat do vyměšování, popř. blinkání a prdíků, a spouštět je a ovládat je, později nastupují sexuální orgány, ideální je pro práci kata Denči, aby dítě onanovalo, tak se do jeho "středu" dostane dříve a snadněji, může mu vkládat sny, myšlenky a skutky - a také je za ně trestat.

Dítě se cítilo už od malička velmi samo, i rodiče o tom věděli. Bylo to proto, že technika, kterou na ni k usmrcení chtěli použít, nejde použít na běžného člověka, ale pouze na toho, kdo je vlastně hluboce pod hranou svých schopností, musí se jednat o týrané a subdeprivované dítě, které se dlouho nechá týrat a až pak se jednou vzepře. A to je chvíle, na kterou čeká kat Denča, protože svou energii v tu chvíli propojí s odporem týraného dítěte a to dítě zemře na mozkovou mrtvici a infarkt, tedy na multičetné selhání orgánů.

Běžné dítě z běžné rodiny nepáchá žádné agresivní chování nebo neukradne něco spolužákovi nebo neodmlouvá rodičům nebo učitelům. Toto dělají jen děti, které jsou pod svou úrovní a pod úrovní spolužáků. A na co přišla organizace Dark Side, že to nemusí být hodně pod úrovní spolužáků, ale stačí tak trochu, ale stabilně. A děti samy cítí tu nedostatečnost a protože jsou ponechány rodinou růst jako dříví v lese, tak reagují tak, jak jim to jejich dětský rozum bez zkušeností a bez vědomí následků, umožňuje.

Armáda a bezpečnostní složky v naší imaginární zemi pracuje s dětmi tedy následujícím způsobem:

1. Příprava miminka od narození, je potřeba je dostat do psychické deprivace se stopami týrání. Celou dobu má armáda v rodině nainstalovány kamery, příslušníci vědí, co miminku dělají a vědí, že toto se kdykoli může stát komukoli z nich.

2. Od chvíle, kdy dítě něco spáchá, vezme si doma čokoládu bez povolení maminky, ukradne peníze, aby si koupilo čokoládu, když mu spolužák něco ukradne, tak si to vezme zpátky - tak je dítě v dálce na kameře přijato do armády a cepováno a trestáno jako voják. Takže i neuklizený pokoj, odmlouvání rodičům a podobně. Trestá je jak Nejvyšší a Čisté srdíčko, tak společnost a jejich neformální programy. Takže ti rozhodnou, že se dítěti budou posmívat , že dítě nebude mít kamarády, nebo na ně celá škola uspořádá trestnou výpravu - protože oni jsou ti čistí a jen trestají špatné chování doma.

Taková trestná výprava celé školy může být trestem za to, že dítě, které je ve stresu v nové škole a dostane svou první trojku v životě, v zoufalství, že by ztratilo svůj sebeobraz, vymaže bílou temperou trojku ze žákovské knížky a napíše si tam jedničku, což je pochopitelně na první pohled vidět a rodiče i škola to vyšetřují.

Nebo může být trestem, že zhloupne a Nejvyšší dítě dá do programu vymytí mozku, v němž je dítě ponořeno do nevědomí, z něhož se již nemusí dostat zpátky a může zůstat mentálně zaostalé. Dítě o tom celou dobu neví, netuší, že rodiče se k němu chovají odtažitě až krutě proto, že armáda země se potřebuje cvičit v kázni. Toto je však již kombinace s programem Sousedé.

Armáda také před holčičkou onanuje a slibují, že oni budou vzorní a poslušní vojáci, ne jak tato holčička, aby jím na tuto (nařízenu) prasárnu nadřízení následně mentálně "zlomili" penis, jejich penis má na sobě naoperovaný lékař nebo psycholog a  od té doby má partnerský pár pravidelný sex, mladí lidé jedenkrát týdně, ve stáří jedenkrát za 14 dnů, ovšem za asistence další osoby, která má penis vojáka na své, obvykle levé, ruce. A také s kamerou armády. Ti muži již nejsou schopni mít sami od sebe sex, je to jen na pokyn s oním lékařem nebo psycholožkou. Manželky o této části většinou neví, protože by to nedaly.

Do toho k dítěti nastupují trestné šiky armády, které jsou poslány, aby dítě potkaly a ukázaly dítěti, že oni jsou vzorní a slušní lidé, dítě to však netuší, protože si cizích lidí nevšímá. Přesto to však důsledky zanechá, dítěti klesá přirozenost, spontaneita a sebevědomí a dostává se do bludného kruhu, kdy se může ve všem zhoršovat.

3. Současně je osud této Aničky ve vojenském programu také osobním bonusem, který dostává od armády prezident. Takže může nařídit, co chce, a armáda to musí splnit. Může třeba nařídit, aby tříletému dítěti byla podána tasemnice nebo roupy. Může nařídit připravené znásilnění nebo aby se Anička zbláznila.

Pokračování příště.

 

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | úterý 4.10.2022 11:01 | karma článku: 3,25 | přečteno: 128x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Co děláme, když obéznímu říkáme: "Nežer!"?

Možná si myslíte, že obézní netuší, že nemá jíst, že jí, protože se neumí ovládat. Možná opak je pravdou - tak velmi se ovládá, až to neomezeně překračuje.. Možná dokonce nejí dostatečně (z hlediska nutričního obsahu potravy.

11.7.2023 v 9:06 | Karma: 18,52 | Přečteno: 687x | Diskuse| Ostatní

Stanislava Ševčíková

Azorské ostrovy - evropské překvapení pro cestovatele

Azorské ostrovy - součást Portugalska v Atlantiku směrem na americký kontinent - jsou příjemným překvapením pro cestovatele. Nalezneme na nich nádhernou krajinu, modré hortenzie, víno pěstované na čedičové lávě, velryby a další.

10.7.2023 v 13:38 | Karma: 13,67 | Přečteno: 278x | Diskuse| Cestování

Stanislava Ševčíková

Techniky Soucitného - Prokrustovo lože

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy a popíšu další dvě techniky organizace Dark Side, a to Prokrustovo lože a techniku dávej a důvěřuj, jednoho dne se srdce dostane "tam..." a mozek bude odpojen...

25.6.2023 v 11:34 | Karma: 2,96 | Přečteno: 121x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Recenze knihy Chaloupka strýčka Toma aneb o knize, která pomohla zrušit otroctví v USA

Kniha autorky Harriet Beecher Stoweové s názvem Chaloupka strýčka Toma údajně pomohla změnit náladu v americké společnosti a přispěla ke zrušení otroctví.

23.6.2023 v 18:26 | Karma: 12,92 | Přečteno: 377x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Techniky Soucitného aneb havajská technika odpuštění... Ho´oponopono

Otrok musí přestat používat mozek a jeho srdce má v rukou organizace Dark Side. Když se to stane a otrok ztratí stud, srdce napne několik lidí, kteří jako vir nechtějí zabít hostitele, ale. odpusť a miluji tě, Ho ́oponopono..

22.5.2023 v 22:42 | Karma: 0 | Přečteno: 107x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Podporujeme kulturu nahoty. Obec na Sardinii jako první umožní nudistické sňatky

3. května 2024  7:26

Obec San Vero Milis na severu středomořského ostrova Sardinie jako první v Itálii umožní sňatky...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 129
  • Celková karma 6,37
  • Průměrná čtenost 686x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)