Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Azory i Madeira jsou ostrovy věčného jara, tak i to počasí tomu často odpovídá. Hodně rozdílné může být počasí u Atlantiku a pak ve vnitrozemí. V květnu jsme měli na Madeiře dost mlhavo a deštivo, proto jsme se tam příště vydali v červenci, kdy tam jsou teploty přijatelnější než u nás nebo jinde u moře. Stejně tak i na Azorech. Hodně jsme toho nachodili a ty hortenzie všude kolem mě také překvapily.

0 0
možnosti
TT

Pochvalný blog je jedním z hřebíčků do rakve.

0 0
možnosti
DP

Azory jsou fajn (u nas na Severu mame vyhodu primych letu), hortensie uzasne, jidlo varene v zemi geotermalem mnamka. Pokud ale mate smulu a zacne prset spolu s vetrem, nepadaji kapky deste svisle, ale vodorovne a destnik na nic neni. My sme z 8 dni pobytu meli 3 a, pul destivych dnu kdy skoro neslo vyjit ven, ale i tech jenom 4 a pul dni se solidnim pocasim stalo za cestu tam. Mistni caj sme si taky koupili a dovezli, ma trochu zvlastni chut a je celkem dobry, ale s takovym Darjeelingem nebo Assamem nehraje ve stejne lize.

0 0
možnosti
JS

Snad mi to příští rok vyjde

0 0
možnosti
BO

Z Katovic do Lisabonu, vzít si nocleh na 1-2 noci, Lisabon za to stojí a pak Tap-em via Azory. Karma!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1180x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)