Oškubat do naha aneb šlapu ti po štěstí. O opici, jejíž žádný skutek ani pocit nebude její

dosud nepublikováno
Námět na povídku o zemi, v níž se rozhodli malé holčičky od dětství, desenzibilizovat a mučit, aby jednaly podle jejich příkazů,  současně aby si Nejvyšší mohl vzít obaly na srdce a oškubat je.

V naší imaginární zemi se zjistilo, že srdce, hlava, ale děloha u žen, mají speciální ochranu, takový obal, který zůstává a chrání člověka, třeba když se tým kata Denči alias Dokonalého, pokouší narušovat a mučit člověka.

Ideální obal vznikne, když je člověk oškubaný od druhých, člověk hodně trpí. V Bibli o tom můžeme číst mnoho, třeba o lidech, co jejich šat je doběla vyprán v Beránkově krvi.

Nesmí se to říkat moc nahlas, ale ženy oproti mužům ty obaly mají tři, muži jen dva, proto se ženy v naší společnosti diskriminují a nesmí se dostat na nejvyšší místa.

Nebo se o tom můžeme dočíst, když se o indickém bohu Kršnovi vyprávělo, že kradl máslo, což přesně odpovídá, je to to nejlepší, co z mléka krav vzniká, a vzniká to tlučením. Také je zobrazován s krávou a máslem.

Naše organizace od dětství desenzibilizuje děti, aby necítily svoje přání a touhy, ale ty, které ji vloží do nitra organizace, která je od počátku dělá "na máslo", nebo na "maso", "na steaky", jak bychom řekli. Říkají o nich, že jsou to opice, předchůdci člověka, takže s nimi mohou takto nakládat a celoživotně jim ničit život, nechat je sexuálně zneužívat a znásilnit, a šlapat po štěstí.

Tyto děti, později ženy, stručně řečeno otroci, jsou označení značkou "tři" a musí vyrůstat bez lásky, diskriminováni, nesmí se rozvinout jejich talenty, které se bedlivě hlídají a ničí v samotném zárodku. Takoví lidé jsou využití zcela dokonale, každý jejich kousek "másla", ale i "masa", protože u nás si na Indii, posvátné krávy a případné nedotknutelné, nehrajeme, takže po "máslu" přichází i jatka a kafilérie. A ještě předtím je potřeba je pořádně "připravit" "oškubat", a to do totálního hola.

Organizace říká těmto ženám, co jim bude vytrženo vytlučené "máslo" a budou " na maso", co žena dělala celou dobu s pomocí srdíčko, který jí to schvaloval a na popud organizace Dark Side. Pronásledovaným ženám říkali, že ona je ta z Bible, ze Zjevení svatého Jana, ona žena oděná do Měsíce a Slunce, což jsou dva Dokonalí, kteří ji od narození "dělají" a způsobují, že je poslouchá a dělá, co jí řeknou. Tato žena je v biblickém příběhu schovaná zemi, to znamená, že ji organizace Dark Side "dělá" a tzv. tuní jako auto, aby ji mohla pronajímat a prodávat dalším k pronásledování, které trvá dva roky, než má  ten dokonalý obal. Naši Čistí a dokonalí hoši Měsíc a Slunce ji učí odpouštět nepřátelům a kultivovat další dobré vlastnosti, pak ji ukradnou obaly na srdce, hlavu a dělohu a ona zemře nebo spáchá sebevraždu. A nikdo si na ni po smrti nevzpomene v dobrém.

Dřív se tak tvořily čarodějnice, kterým se těsně před smrtí a mučením tyto obaly odebírali a tým organizace jim daroval sekundu uspokojení, aby mohl mít pocit, že to neukradl, ale  že to bylo něco za něco. 

V naší imaginární zemi si vytvořili líheň takových lidí, které byli speciálně od narození určeni k tomu, aby se nemohli seberealizovat, velmi trpěli, ale tak, aby to nebylo extrémně vidět a lidé si toho nevšimli. A současně, když ti lidé umřou, tak nejsou hrdinové, ani mučedníci a lidé na ně nevzpomínali a neoslavovali je.

Proto je potřeba je "dělat" od narození, aby se nechali řídit a ovládat týmem organizace Dark Side a dělali přesně, či jim řeknou. A to i podle pokynů špatné věci, protože vína u toho, kdo poslouchá rozkazy, je nižší. A cílem bylo mít jednak čistého člověka, který nám dá máslo, aneb obaly na srdce, hlavu a dělohu - tak hříšníka, kterého ostatní odsoudí a donutí ho k sebevraždě.

 

 

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 1.1.0001 0:00 | karma článku: 0 | přečteno: 127x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Techniky Soucitného: Budeš naše Čisté srdce

Když se otrok probudí do nového světa, začíná to technikou "zcepenět strachy", po níž následuje pět let, kdy si pracovníci na otrokovi dělají svá srdce a otrok je v kole a všichni ho okrádají a dělají si z něj legraci.

13.10.2023 v 8:27 | Karma: 2,91 | Přečteno: 107x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Stručný průvodce pro laiky - systémy sociální pomoci

Zaznamenala jsem v internetových diskusích, že se potřebná osoba obrátila na úřad práce a tam ji odmítli. Nebo se v problémech se obrátila na OSPOD a tam ji také odmítli. Kam se tedy obrátit?

12.10.2023 v 10:17 | Karma: 8,69 | Přečteno: 342x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Dekonstrukce příběhu o Zlatém rounu z řeckých mýtů

Jirotkův Saturnin se s dědečkem vydal za dekonstrukcí a přepisováním příběhů - to se mi vždy líbilo, ovšem nemám partnera k této činnosti. Dekonstruuji tedy sama a pokračuji v sci-fi příběhu o bozích organizace Dark Side...

23.9.2023 v 22:30 | Karma: 4,56 | Přečteno: 187x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

O důležitosti jídla v zařízeních pro seniory ... ale i jinde

Osobně mám lepší jídlo než doma i v nemocnici, kde si vždy upravím normy, ale ráda bych dnes pojednala o hodnotách, na kterých visí srdce. Také, hodnoty nebo jejich postupné odpírání může přehlušit "ano" k vlastnímu životu.

20.9.2023 v 12:25 | Karma: 16,23 | Přečteno: 454x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Příspěvek ke studiu duševního zdraví - vlastní zkušenost

Můj bratr trpěl schizofrenií. Propukla u něj těsně po pádu komunismu, bylo mu 17 let. Bylo to a je dosud je, pro mě velké trauma, ale neuměla jsem mu pomoci. Když už jsem to uměla, umřel. Vyzkoušela jsem si, co tehdy prožíval.

17.9.2023 v 12:19 | Karma: 13,63 | Přečteno: 443x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 129
  • Celková karma 6,37
  • Průměrná čtenost 686x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)