Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Monty Python vtip zabiják po česku... aneb nejhorší je zemřít vyděšením IV.

V následujícím textu se rozepíšu o dalších programech organizace Dark Side, které slouží k dlouhému sadistickému mučení lidí a jejich následné likvidaci, a to bez důkazů. Jde o programy "Anna" a "Joker". Námět na sci fi film.

Organizace má vyvinuto několik programů. Prvním z nich, kterým prochází lidé, kteří byli vybráni do cílené likvidace, která je naplánována na cca 10 let (na konci si řekneme, že to nebyl člověk, byl to pes, byl starý a hodně nevrlý, tak jsme mu ulevili od trápení a od bolesti) - prvním z nich je program "Anička nebo Anna" - název pochází od sadisticko análního stadia popsaného Sigmundem Freudem, kdy dítě mezi druhým a třetím rokem nalézá pocit slasti v zadržování a vypuzování stolice. 

Program "Anna" je zacílen především na pracovníky organizace Dark Side, je potřeba v nich udržovat sadismus a odpovědní pracovníci organizace nalezli tento sadismus právě v sadisticko análním stadiu psychososcálního vývoje. Potřebují dostat své členy do toho, aby nalézali slast ze sadistických skutků, ačkoli za jiných okolností by tam slast nenalézali. Jde tedy o rozvíjení sadismu u svých vlastních pracovníků prostřednictvím falešných důvodů. Pracovníci si myslí, že pronásledují špatné lidi, kteří škodí druhým. Tito lidé jsou ale nevinní a jsou jim vydáni až po systematickém zfalšování a zničení dobrého jména člověka, který byl určen k zabití bez důkazů.

Užívají si tedy nadřízení tím, že rozvíjí sadismus svých pracovníků a tím, že vidí bezmocně trpět nevinné lidi, kteří nemají možnost se nikam obrátit o pomoc, protože jim nikdo neuvěří, že je to pravda. A především si užívají toho, že tímto dostali argument pro to, mít život a smrt svých pracovníků zcela v rukou, na toto jednání je totiž kat Denča a jeho tým mohou zatlačit do nevědomí a oni se již nevrátí, tedy definitivně. V nevědomí, místem, kde je Božské, dokonalé, věčné - e totiž třeba chránit život. Toto dělá organizace v případě, že člověk začne přemýšlet, cítit, dávat si souvislosti dohromady a chtěl by také třeba mluvit...

A užívají si i pracovníci, kteří mají pocit, že dělají něco správného a záslužného, tedy pronásledují ti, na které je zákon i společnost krátká. Co na tom, že zapomínají, že podmínkou právního státu je jednání podle práva, které zahrnuje oddělení složek zákonodárných, výkonných a soudních. Čili když je ve společnosti něco špatně, je třeba v právním státě iniciovat změnu nebo vznik zákona.

V programu "Anna" organizace nejprve poznává život vybrané osoby a pokouší se ze všeho, co člověk dělá, udělat výkaly a odpad. Pracovníci se snaží zničit dobré jméno člověka, a co udělal dobrého, systematicky ohrozit, pošpinit, popř. dát do zapomenutí.

Dalším programem je program "Joker neboli Žolík" - tento program následuje programu Ema Makropulos, který jsem již popsala, jde o nový (posměšně řečeno "nesmrtelný") život v nové existenci, např. když se člověk zblázní a myslí si, že je hvězda, protože v programu Annar byl systematicky ničen a ponižován, tělo a duše potřebují nalézt ztracenou důstojnost a ještě více si vynahradit to ponižování kata Denči a jeho týmu, kteří mají trošku zesílené schopnosti díky dlouholeté buddhistické meditaci a praktikám podobným holotropnímu dýchání, jak jsem popsala v předchozích dílech.

Vraťme se tedy k "programu Joker" - zesíleným působením cíleně vyvolané nenávistné energie na dominantní způsob existence člověka a cíleným působením na integritu člověka působícím oslabení imunity, takže člověk onemocní první lehkou a posléze těžkou nemocí, která se naskytne, popř. první smrtelnou nemocí, které se člověk nakazí, pokud ho kat Denča a jeho tým uvrhnou do nevědomí k dokonalému a  Božskému, takže člověk může zemřít velmi bolestivě na nějakou vzácnou chorobu, se kterou si lidstvo neumí zcela poradit.

Cílené oslabování imunity probíhá na převážně emočního člověka jdeme přes emoce. Představte si třeba mentální narušování člověka na jeho ploše jako ostrou masáž mentálními vlnami a zkuste si představit, že tím silně "válcujete" nebo přejíždíte po levé části obličeje a po celé horní části těla, která zahrnuje oblast srdce. Ty části postupně znecitliví. A současně je třeba podporovat ty části  v rozumové části, které jsou dětinské, např. být hvězdou, být bohyní, být čarodějnicí - to jsou místa, kudy se dá "vyletět" z reality do nereality života Emy Makropulos.

Tak dlouho se likvidují a odstraňují emoce, až k těm nejbazálnějším, které mají zdroj v amygdale, až člověk "přestane cítit". A co se děje, když člověk necítí? Potřebujeme cítit jako vzduch k dýchání nebo vodu ke koupeli.. Je to jako bychom ztratili polovinu své duše, a výstižně to symbolizuje kostým "Jokera" neboli Žolíka. Tělo a duše si začnou hledat náhradní způsoby a člověk se zblázní.

Proto jde posílit např. sexuální složku a libido člověka, který je pak neustále "sexuálně nabuzený", čímž vzbuzuje odpor všech lidí okolo, a ztratí rodinu, přátele i práci.

Možná by někoho mohlo napadnout, dostat do sadisticko análního stadia celou společnost, to by bylo hodných a vzorných poslušných lidí, kteří posílením jejich narcismu a spolupráce s nějakou důvěryhodnou autoritou, která jim nabídla pomoc při budování společnosti... To by nám mohla vzniknout snad i třetí totalitní systém, zkřížením utopií, nacismu i komunismu.

Autor: Stanislava Ševčíková | pátek 29.1.2021 6:51 | karma článku: 4,54 | přečteno: 286x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Proč nepoužívat slovo „všechno“ (ale i „nic“ nebo „nikdy“)

Není možné, abychom v životě poznali všechno - představte si, že se rozhodnete poznat všechny druhy motýlů, všechny druhy vážek, všechny savce, že ochutnáte všechny druhy jídel...

24.5.2024 v 12:33 | Karma: 5,35 | Přečteno: 128x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Chudoba, ekologie a Keňa - opakovaně použitelné menstruační látkové vložky

Ženy v Keni si poradily s chudobou a vyrábí opakovaně využitelné látkové menstruační vložky pro ženy. Tradiční vložky neumožňovaly ženám se cítit bezpečně a nutily je odejít do ústraní a nepracovat, což ženy velmi postrádaly.

18.5.2024 v 21:05 | Karma: 8,89 | Přečteno: 289x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Taneční skupina v Burkina Faso podporuje neslyšící k sebevyjádření a úspěchu ve vztazích

V Burkina Faso je skupina Fietan du Burkina, ve které tančí neslyšící. Název skupiny v místním jazyce dioula znamená Bez hendikepu“. Skupinu založil v roce 2018 neslyšící choreograf Yaya Sanou.

14.5.2024 v 9:18 | Karma: 0 | Přečteno: 47x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Ghanský umělec El Anatsui tvoří z použitých víček lahví

Zahraniční umělci z mimoevropských kultur nás mohou obohatit. Podívejme se na ghanského umělce El Anatsui.

12.5.2024 v 17:57 | Karma: 3,46 | Přečteno: 108x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Keňský umělec sbírá odpad v moři a vytváří z něj nábytek

My v Čechách řešíme otázky plýtvání a v Keni se odpadky množí. Tak z nich kreativní lidé tvoří... třeba nábytek jako jsou židle, křesla, lampy a koberce - jako umělec Joel Oenga.

9.5.2024 v 11:43 | Karma: 5,20 | Přečteno: 85x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Australský stát jmenoval tajemníka pro „pro změnu chování mužů“

1. června 2024  20:18

Guvernérka australského státu Viktoria Jacinta Allanová jmenovala poslance Tima Richardsona jako...

Papež se sešel s Čaputovou a matkami dívek, co zemřely při nehodě autobusu

1. června 2024  20:09

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová se v sobotu setkala ve Vatikánu s papežem Františkem. Na...

Psa, který připomínal kostru, nalezli u chatky. Případů týrání zvířat přibývá

1. června 2024

Premium Počet brutálních případů týrání zvířat roste. Lidé z útulků říkají, že tak hrozné zacházení nikdy v...

Levné a vyrobené „na koleni“. Drogy dorazily i na Kubu, narkomafie zatím ne

1. června 2024

Premium Na Kubě, jak známo, hezky svítí sluníčko, často tam prší, takže tam dobře rostou rostliny, tedy i...

  • Počet článků 69
  • Celková karma 5,27
  • Průměrná čtenost 478x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, MBA, Ph.D. https://is.muni.cz/osoba/78509