Jak chtěl ďábel ovládnout jedno království, ale musel způsobit, že lidé už "nemají srdce"

Láska i hory přenáší, říká jedna lidová moudrost. Ďábel to ví, a tak pomalu ku pracuje, aby lidé v jednom království mučili druhé a ztratili srdce. A vymyslel, že budou mučit a zabíjet srdcem, a smáli se, takže srdce mají.

Rozděl a panuj! zní panovnická zásada, kterou sleduje ďábel v našem království, kde se mu zalíbilo.

Ďábel se rozhodl, že ovládne jedno království a pochopil, že musí získat srdce lidí. Nejsnadnější cesta je v tom, že lidé nebudou hodní k sobě navzájem.

Ďábel naučil lidi techniku, že má organizaciteré jim pomůže, a odstraní toho člověka, když je bude nějaký člověk otravovat nebo ho nebudou mít rádi, tak stačí na něj namířit ukazováčkem, a on se o ně postará a tito lidé zemřou. 

Je to takový malý krok, člověk ví, že osobně nikoho nezabil, neděje se to také ihned... A lidé toho začali využívat a pomaličku ztráceli srdce.

Ďábel si spočítal, kolik generací to bude ještě trvat a plánoval další akce.

Naplánoval, aby mladí dělali staré a manželé manželky. Však proč by se ženy měly dožívat delšího věku.

Dále ďábel naplánoval, aby byly hladomory ve světě a lidé se stali  bezcitnými a utrpení děti i dospělých si nevšímali.

A lidé se smáli a byli v pohodě, protože když jim někdo řekl, že nemají srdce, tak řekli, že oni srdce mají a smáli se, protože ďábel v jejich království vraždil srdcem.

A ďábel se s každým ukázáním ukazováčku na druhého radoval, protože získával víc a víc moci.

Také tímto způsobem umí zkrátit život lidí, kteří by se běžně mohli dožívat 100 let, ale tím, že dávají do programu své blízké, rodiče nebo honí vybrané otroky od narození, i jim je zkrácený život o různě mnoho let..

Ďábel tak nemusí hlídat všechny lidi, jestli něco nespáchali, protože tímto má své členy pojištěný, že už něco spáchali, tedy mučili a pronásledovali otroky od narození a dělali jim tornádo v domácnosti z jejich věcí.

Ďábel nebo bůh tak může dávat jako benefit jeho službě, jak dlouho se člověk dožije.

Tak málo stačí, je ukázat ukazováčkem na druhého a mít úmysl, aby se o toho člověka ďábel postaral a zabil ho "srdíčkem".

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 24.4.2023 6:12 | karma článku: 4,54 | přečteno: 128x