Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Summit G20 v Brisbane zahájil novou studenou válku!

Putin zde jednal 6 hodin s Merkelovou o paktu neútočení s Německem v případě vypuknutí válečného konfliktu NATO vůči Rusku kvůli Ukrajině.  Putin Merkelové údajně také sdělil, že: „Rusko bude považovat dohody o poválečném uspořádání Evropy po II. sv. válce za neplatné, vstoupí-li Ukrajina do NATO!“.

Vladimír Putin se zúčastnil 15. listopadu zasedání skupiny G20 v australském Brisbane a hlavní informační média pod taktovkou Američanů tuto událost komentovala jako demonstraci jednoty Západu vůči „ruské agresi“ na Ukrajině. Nikde se nezmiňovalo, že se jednalo hlavně o schůzku USA se svými vazaly, kteří Obamovi odsouhlasí naprosto vše. Informace, které lze zjistit na nezávislých portálech, jsou ovšem zcela jiné a vypovídají o něčem, co již prosakuje několik posledních měsíců i z médií na Západě. Ruský prezident totiž přijel do Brisbane doprovázený loděmi ruského válečného námořnictva ne pro dekoraci. Spíše se tak stalo kvůli obavám, že během jeho nepřítomnosti doma zaútočí NATO na Ruskou federaci a pokusí se v Moskvě o souběžný státní převrat. Putin si vzal s sebou lodě k zajištění včasného úderu v případě potřeby a kontroly nad částí ruského jaderného arzenálu! 

Válka kvůli Ukrajině se dá očekávat v řádu týdnů. Nyní, když americký Kongres i Senát ovládli militantní republikáni je to již téměř jisté. Vladimír Putin  údajně přijel do Brisbane s ultimátem ve vztahu k EU a NATO. Ultimátum má jedinou podmínku: „Rusko požaduje stažení amerických vojsk od hranic s Ruskem, a to jak v Pobaltí, tak i z Gruzie a z Černého moře“

Pokud nedojde ke stažení vojsk, tak se Rusko nebude cítit vázáno smlouvami o zákazu a omezení vývoje nosičů středního a dlouhého doletu. Rusko rozmístí jaderné zbraně na kontaktní hranici s Pobaltím, na Krymu a také na Kubě. Při vstupu vojsk NATO na území Ukrajiny vstoupí ruská vojska do Pobaltí a do Gruzie.

Putin údajně uvedl, že Rusko se již necítí vázáno dohodou z roku 1994 o územní celistvosti Ukrajiny poté, co Kyjev oficiálně vyjádřil plán na vstup země do NATO. Rusko nebude bránit povstalcům na východě Ukrajiny v rozšíření jejich území až na hranici řeky Dněpr, varoval Putin.

Generál Šojgu připravuje Rusko na válku [odkaz], protože dokud budou geopolitickou situaci v Evropě ovládat USA, válka bude nevyhnutelná. Rusko narychlo začíná budovat kryty civilní obrany (CO) v masivním měřítku. V Rusku probíhají horečné přípravy na nukleární úder od USA.

Američané a spojenci údajně vážně uvažují o tom, že odříznou Rusko od Baltu severním útokem na Petrohradskou oblast. Zdánlivě šílený tah by se mohl realizovat i za pomoci Finska, které je ve vleku USA po nástupu nového ministerského předsedy. Hlavním destabilizačním prvkem v Evropě je NATO. Místo zajištění svých členů před možnými vojenskými hrozbami je samo vytváří.

 

Více viz zdroj: http://aeronet.cz/news/summit-g20-v-brisbane-odstartoval-novou-studenou-valku-putin-jednal-6-hodin-s-merkelovou-o-paktu-neutoceni-v-pripade-vypuknuti-valecneho-konfliktu-kvuli-ukrajine-rusko-mobilizuje-prave-ted-armadu-i/

Reakce na podněty čtenářů:

Jirka Oulický

Ještě tam nemáte vólstrýt a zpátečnický Vatikán, autore, jinak byste už mohl publikovat v Rudém Právu v roce 1950 

To jsem nevěděl, že Rusko je pro levicově orientované lidi zaslíbeným rájem bez jakýchkoliv chyb. Ono to bude poněkud jinak. Možná ti levicově myslící občané opravdu přemýšlí, což se nedá říci o „papoušcích“ pochvalujících si černobílé vidění světa ze sdělovacích médií řízených z Bílého domu. Žije mezi námi celá řada občanů, kteří v té době, kterou zmiňujete, chtěla vybudovat socialismus dříve než SSSR. Nyní však podlehli jejich pohrobci opačnému názoru, že Česko musí být více tzv. otevřenou demokracií pro všechny zloděje než USA, kteří se ohánějí svými právy na okradení zbytku české populace. Ti také, aby nebylo příliš patrné, že kradou, umožnili to samé v Česku i zahraničním spekulantům. Tak prý se budou mít lépe ti, kteří pracují. Pohrobci navázali na komunistické heslo: Kdo nepracuje, ať nejí. Již neplatí vzletná prohlášení V. Havla, že zde nechceme zavádět poměry, které před 2. světovou válkou přivedly ČSR do problémů. On a jemu podobní otočili o 180 stupňů. Takže ještě pár let a budeme zde mít jen dvě třídy. Oligarchy a žebráky. To však může být ještě umocněno problémy, které vzniknou po vojenském dobrodružství NATO. To pak zde nebude již žádná třída, ale jen spálená země.

A co se týká toho Rudého práva, tak stačí prolistovat jakékoliv současné české "demokratické" noviny a je patrné, že to jsou pokračovatelé onoho známého komunistického deníku. Styl a způsoby hodnocení událostí jsou jako přes kopírák.  Jen tam nepíší levicoví autoři, ale spíše populisté řízení z Bílého domu.

Jaroslav Kyselák

Válku v historii lidstva nikdy nezačal národ, který si žije nad poměry jiných. Stačí se

podívat na výkon Americké ekonomiky, kupní sílu USD, blízká soběstačnost v těžbě

nerostného bohatství a jen skutečný "pošuk" si může myslet, že Američan místo dobrého života půjde bojovat. RF je tlačena demokratickým světem do kouta stejně tak, jak bylo Japonsko po napadnutí Číny.

 

Opravdu nezačaly USA žádné války v posledních 30 letech? A co Vietnam,Afghánistán,Irák a další země, které se seznámily s US vojsky? Přitom to byly války, které v rozporu s mezinárodním právem a bez souhlasu OSN byly vedeny v ekonomickém zájmu agresora. Máte pravdu, že si Američané žijí nad poměry, ale jak dlouho ještě? Deficit státního rozpočtu nelze do nekonečna financovat tiskem bezcenných dolarů.Není vzdálen okamžik, kdy se stanou i přes svoji současnou vojenskou sílu druhořadou mocností. To samozřejmě za předpokladu, že nebudou v příští „lokální“ válce s Ruskem vymazány z povrchu Země. A nebude to Rusko, kdo zahájí jako první útok.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Soudek | neděle 30.11.2014 12:25 | karma článku: 30,44 | přečteno: 1907x
  • Další články autora

Jiří Soudek

Členství ČR v EU výrazně prodražuje náš zdravotní systém

Pokud bychom v ní nebyli, tak úspory na lécích by mohly dosáhnout desítky miliard Kč ročně. Farmaceutické firmy a jimi financované lobby hájí skryté kartelové dohody výrobců léčiv v USA, Švýcarsku a dalších zemích EU a současná

28.6.2015 v 12:36 | Karma: 31,87 | Přečteno: 1168x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

USA se vměšují do záležitostí Česka! Hodnotí opakovaně naši údajnou diskriminaci

Nejnověji se o tom lze přesvědčit, když se zájemci seznámí se zprávou Ministerstva zahraničních věcí USA, která hodnotí plnění lidských práv u nás. Uplatňují tak asymetrický model, kdy ten, který sám diskriminuje menšiny svých ...

26.6.2015 v 18:16 | Karma: 36,96 | Přečteno: 1288x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Česká republika uplatňuje sankce na Ramzana Kadyrova v rozporu s Ústavou ČR

Česko se tedy řadí mezi státy, které přenesly výkon soudní moci na vládu. Jinak to nelze posoudit, protože uplatnění sankce (trestu) bez soudního rozhodnutí nelze jinak hodnotit. Tak postupují i diktátorské režimy, kde o právu ..

23.6.2015 v 8:00 | Karma: 23,34 | Přečteno: 759x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Neokrádá česká vláda vědomě veřejný zdravotní systém?

Český právní systém je jedna velká diskriminace. Tak například platba zdravotního pojištění. Současná legislativa upravující placení pojistného v zák. 592/1992 Sb. je schvalována a průběžně upravována v PSP a Senátu údajně v sou..

21.6.2015 v 11:20 | Karma: 19,16 | Přečteno: 677x | Diskuse| Ostatní

Jiří Soudek

Blog iDnes – asi portál s ručením omezeným !

Existují snadno ověřitelné příznaky, že provoz tohoto portálu je bez záruky, protože takzvané statistiky počtu čtenářů nemusí vůbec odpovídat realitě. O tzv. karmě lze za těchto okolností rovněž pochybovat.

14.6.2015 v 10:36 | Karma: 17,07 | Přečteno: 622x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

KOMENTÁŘ: Na Ukrajině stejně jako v íránské poušti. Bude vývoj podobný?

15. května 2024

Premium Má Ukrajina i se západní pomocí nějakou šanci na vítězství nebo na výsledek, který nebude úplnou...

Pomáhal jsem lidem najít práci, brání se místostarosta obviněný ze zneužití dotace

15. května 2024  8:21,  aktualizováno  12:56

Olomoucký krajský soud odstartoval případ místostarosty Šumperka Karla Hoška obžalovaného ze...

Miss Belgie a politické porno. Vlámští pravičáci před volbami pečou odtržení

15. května 2024  12:52

Premium Ostende (od zpravodaje iDNES.cz) Za necelý měsíc čeká Belgii svátek demokracie na třetí. A zároveň velký blázinec. Souběžně se budou...

Vláda jedná o programu návratu části uprchlíků před válkou na Ukrajinu

15. května 2024  5:45,  aktualizováno  12:45

Program pomoci při návratu uprchlíků na Ukrajinu má na programu vláda. Platná podoba lex Ukrajina...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik