Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud nebude, po soudružsku, nařízeno, že děti do místně příslušné školy musí chodit, "trh" to stejně vyřeší. Mohou se všelijací pomatení ministři stavět i na hlavu, rodiče své děti přehlásí do jiných škol, kde budou mít perspektivu dobrého vzdělání pro svoje děti.

2 0
možnosti

Nejde jen o tělesně postižené, k těm je jistě nutná pomocná ruka. Ale snaha přemístit všechny ze speciálních škol je cesta do záhuby. Na nových, třeba 3 - 5 cikánů na druhý stupeň, kteří neznají základní matematické úkony a dokonce je problém vyjmenovat měsíce po sobě, žádný asistent nebude. S jakými vědomosti bude vycházet průměrná "záklaďák", když se výukový proces ještě více zpomalí.

Z tohoto pohledu je snaha nové ministryně o zpětné zavedení pevných, závazných osnov, krok správným směrem, jen přibude žáků, kteří si rok (nebo i více) zopakují.

2 0
možnosti

J85a55n 52F62r31o72l71í28k

5. 9. 2015 17:09

Nejde vůbec o tělesně postižené. Ti většinou nejsou padlí na hlavu a učí se dobře a hlavně rádi. Jde o cikány, které nám naintegrují mezi naše děti. Takže buď učitel přizpůsobí tempo těm hloupým a líným a většina se bude nudit nebo si je vezme asistent trochu stranou a vytvoří tu "Zvláštní školu" v budově normální. Vím o čem mluvím, můj otec učil na zvláštní škole za socíku (potřeboval peníze) a po třech letech toho musel nechat aby to nervově přežil.

4 0
možnosti
  • Počet článků 289
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Píšu jen tak, pro radost. Ne vždy z radosti.

Seznam rubrik