Zbožňuje mě a píchá každou noc.

Poznali jsme se na dovolené v Egyptě. První večeře v hotelu, slavnostní přípitek a najednou tam byla ONA! Sotva mě uviděla, tak byla ztracená. Chemie zafungovala, a já cítil, jak ji přitahuji. Ještě ten večer nenápadně vklouzla do

mého pokoje. Byla to pořádně divoká noc.  Ani nevím jak, ale po dovolené jsme začali spolu bydlet.  Jmenuje se Radka. Když se vrátím domů, už na mě nedočkavě čeká a hned mě obletuje.

 

Moje Radka

 Válka v Afghánistánu je prohraná a stále horší.  Před sedmnácti lety to byla válka jako z operetky, Američané se smáli. Afghánští vojáci běžně zabíjejí vojáky z NATO, kteří je cvičí. Česká armáda v zahraničních operacích od roku 1990 ztratila 29 vojáků. Čtrnáct jich padlo v Afghánistánu při závádění"svobody a demokracie". US Army už začala stahovat své vojáky.

Šťastný voják po návratu domů.

 

Kauzy Jaromíra Soukupa. Duel Jaromíra Soukupa. Aréna Jaromíra Soukupa. Číňané Jaromíra Soukupa. Televize Jaromíra Soukupa. Třesky plesky Jaromíra Soukupa. Pes Jaromíra Soukupa. Státní svátek Jaromíra Soukupa. Hrnkys potiskemJaromíra Soukupa .......

 

 

Politici vždycky mluvili jako kniha, akorát někteří by potřebovali do vazby. Má se za to, že politika je druhé nejstarší řemeslo. Musím ale říct, že až příliš připomíná to nejstarší. Někteří politici patří na hrad - jménem Mírov.

 

BSE

Jestli by v České republice za krádeže usekávali ruce, tak by v parlamentu místo tlačítek na hlasování museli používat pedály.

 

Tož, tak nějak tady žijeme. 

Autor: Radek Šostý | sobota 9.2.2019 17:03 | karma článku: 0 | přečteno: 6273x