Stydím se za svého prezidenta.

Uviděli jsme ho v jednom hotelu ve Špindlu. Seděl s cigaretou, rozvalený v křesle v hotelovém baru. A ON nás, obyčejné lidi, s arogancí sobě vlastní, oslovil!      

S nádherným pražským přízvukem (ktery Ostravaci tak miluji) nás pozval na skleničku. "Helé, že jste z Ostravy, nebo tam odněkud z toho dálného východu". Obdivuji muže, kteří mají přehled. Tento měl devatenáct a dělal v jedné pražské bance finančního poradce. Neměl rád vesnický burany, svého tátu, komunisty, bordel, co v něm žijeme a tuhle zaprděnou zemičku. Měl rád nějakýho  Bartoše, protože taky hulí a má rád trávu. Byl celý oblečený v Adidasu a na triku měl rudě napsáno STYDÍM SE ZA SVÉHO PREZIDENTA. Pořád chtěl, ať se s ním napijeme, "jsme abstinenti",  zalhali jsme. "A já vegan" a zeptal se obsluhy, co si může objednat. Taxíka, odpověděl mu číšník, byl z Karviné.

Nu což, každý jsme jiný. Jsem masožravec,  když griluju, tak mi kapou sliny, ale co to dělá s veganem, když seká trávu, fakt nevím.  Švígra je taky divná, doma nám oznámila, že je těhotná. Všichni jsme se divili, co to do ní vjelo. 

Ještě se vrátím k tomu Špindlu. Náš vůdce výpravy Mirek slyšel ve zprávách, že každý, kdo se v  do Špindlu vypraví, musí mít lopatu, řetězy, hever, baterku, náhradní kolo ..... no řeknu vám, že ráno v tom vlaku vypadal jak idiot.   V hotelu jsme šli večer do fitka, ale byl takový vítr, že nás to odfouklo zpět do vinárny.  Umíte si představit, že kdysi v té vánici museli lidi ulovit nějaké jídlo, aby neumřeli hlady? A tak si říkám, díky Bohu, že mi dnes už nemusíme lítat po horách a lovit.  Vůbec nemám představu, kde třeba takový hamburger žije.  Vedle u stolu seděly nějaké veselé džafty (holky) a byla s nimi sranda. 

Jedna si ke mně přisedla a tak jsme popíjeli a kecali o všem možném. Ptala se mě, co dělám. Říkám jí, že jsem nekrofil, kterému se po třech měsících úplně rozpadl vztah. Strašně se jí to líbilo a tak jsme šli na pokoj. V noci jsem zjistil, že je daleko horší předstírat erekci než orgasmus. Řeknu vám, že na alkoholu je nejhorší ta ranní opice. Přitom večer vypadala jako nádherná sympatická ženská. Uvědomil jsem si, že zdejší signál Wi-fi  je silnější než naše láska a rychle se vypařil.  Je to tak, Bůh stvořil člověka poté , co ho přestaly bavit opice, ale  na jeho zdokonalení už neměl nervy.

Pro ty, kteří nevědí: Víte, jak se jmenuje pes Jaromíra Soukupa? No přece pes Jaromíra Soukupa.

 

Šlechetné dámy, dám vám závěrem jednu neocenitelnou radu,  -

"Legíny nelžou!"

 

 

 

Autor: Radek Šostý | neděle 3.2.2019 10:09 | karma článku: 38,72 | přečteno: 4390x