Povaleči z kaváren, do polí a továren!

Úplné zatmění. Vypjaté emoce, vztek, slzy, střelba, tekoucí krev, erotika a osahávání na intimních místech.

Moje intelektuální přítelkyně mě nazvala povalečem a oznámila, že večer nejdeme do kavárny, ale do továrny. Fakt to byla nějaká La fabrika a hráli tam hru "Úplné zatmění" . V hlavní roli byl Matěj Stropnický se svou životní partnerkou, Danielem Krejčíkem. Někteří byli nadšení, některým bylo na blití, mně to bylo fuk, včera mi dorazila nová várka antidepresiv. 

https://www.idnes.cz/kultura/divadlo/matej-stropnicky-divadlo-role-uplne-zatmeni-verlaine-prokleti-basnici.A190122_104113_divadlo_ts

Stejně mně bylo z toho uměleckého zážitku na druhý den v práci tak nějak šoufl, tak jsem simuloval chřipku, abych se dostal dříve domů. Na druhý den onemocnělo dalších pět kolegů, že prý jsem je nakazil.

Minule jsem vzal děcka do takového pimrdlíkového divadla na  „Pinocchiova dobrodružství“.  Určitě to znáte,  je to o takovém dřevěném panáčkovi z Itálie, kterého občas něco v životě potká. To si šel ten Pinokio takhle vesele lesem a najednou potká Červenou karkulku. No a ta ho místo pozdravu povalí na zem, sedne mu na hlavu a přikáže mu,  zalži!   Víte, jak se ta děcka smála?

Osobně moc do kaváren nechodím, minule jsem se vrátil z naší hospůdky a ta moje mi hned vyčítala těch blbých jedenáct Radegastů, zatímco ona měla pouze dvě kávy. Ani si neumíte představit, jak byla po těch kávách agresivní. Ono to s těmi kavárníky a s tou kávou nebude zas  tak hustý, jak se občas píše. Je vědecky dokázáno, že například ranní sex vás dokáže daleko více nabudit, déle vydržíte být svěží a pracovně efektivní, než když vypijete ráno šálek kávy.

Na druhou stranu, ten šálek kávy nemusíte zas tak dlouho přemlouvat!

Zdravím všechny povaleče z polí, kaváren i z těch našich fabrik a továren.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Radek Šostý | úterý 29.1.2019 12:39 | karma článku: 41,46 | přečteno: 3933x