Sobotka dělá z lidí hlupáky

Ne pouze koalice, ale už politikové opozice se předhání v tom, kdo rychleji změní svůj názor. Naposledy se to stalo u šéfa ČSSD Bohuslava Sobotky. Ten zjevně považuje veřejnost za natolik sklerotickou, že v řádu desítek hodin názorově úplně otočil.

Názorový kotrmelec se týká toho, co se stane po té, až vláda Jiřího Rusnoka nedostane důvěru. Ještě včera byli lidé ujišťovaní, že socialisté nechtějí za daného rozložení karet ani slyšet o tom, že by obdrželi, před třemi lety upřený, pokus o sestavení vlády. Dnes se však dozvídáme něco docela jiného, ''Bohouš'' obrátil o 180 ° a přišel na to, že by vlastně vládnutí ČSSD nebylo špatné. Jenže menšinové.

Na co si to proboha hraje? Myslí si, že lidé nemají vůbec žádnou paměť? Je fakt, že mnozí z nás si nepamatují, zda před pár minutami zamkle nebo ne. Tohle je ale úplně jiné a jen těžko si dokážu představit, že by vymizely z paměti slova tak nedávno vyřčená. Sobotka si tak jasně protiřečí a na důvěře si tak nepřidává.

Perličkou pak je vyjádření ministra financí století, který podotkl, že by vláda ČSSD byla lepší, než úředníci. Znamená to tedy, že se pan Kalousek buď takto snaží postavit Zemanovi nebo taky to, že se začíná v jistých kruzích šeptat o obchodu ne s funkcemi, ale s celým kabinetem. Jsme v České republice, takže co může být asi tak pravděpodobnější...

Autor: Michal Sobecký | pátek 28.6.2013 17:25 | karma článku: 21,73 | přečteno: 926x