Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Ach jo další z nadčlověků,kteří opovrhují chátrou z hypermárketů a papušškují klišé která se ale na pravdě příliš nezakládají.

Víte oni jsou v podstatě stejní jako vy a mají stejná práva jako vy se po tom lese poflakovat,egál zda na vodítku se psem či děckem-teda to asi na vodítku nebude i když občas by to bylo rozumné.

To že je v lese raketa lidí je pravda,ale rozhodně to nebudou obchodní maniaci,podle mne je tam spousta lidí kteří chodí sportovat do posiloven,do tělocvičen,bazénů,sportovních kroužků ,těch co cestují,lyžují,víte kolik lidí chodí na sjezdovky?

Ten kdo hnípá doma ,bude doma hnípat dál a to že by les byl plný náctiletých se mi nějak nezdá.Těch je tam stále menšina,Otevřené obchody návalu v přírodě neuleví.

0 0
možnosti
DH

Hm.... takže z rodičů a dětí v obchoďáku máte šok..... a když se vypraví do lesa tak také.;-D

0 0
možnosti
VK

Článek jsem ani nedočetla.....každému vadí něco jiného.Já zase nemusím nafrněné čoklařky co si myslí,že sežraly veškerou moudrost světa a patří jim celý svět.Jdi se do toho svého lesu zahrabat,ty .......

2 0
možnosti

Kdybyste měla rodinu, a ta přišla kvůli vládním restrikcím o živobytí, poznala byste opravdový život a začala psát o skutečných problémech.

2 0
možnosti
JM

J12o37s57e55f 12M12i77l42e17r

18. 11. 2020 14:50

Spousta lidí ani neví, že se odpadky nevyhazují a pokuta může být mastná:

Jedná se o přestupek proti veřejnému pořádku, kterého se dopustí ten, kdo odkládá odpadky nebo odpady mimo vyhrazená místa. Pokuta v tomto případě může být až 50 tisíc korun.

2 0
možnosti
JW

Možná kdybyste si místo psů pořídila děti, tak byste to viděla jinak. Ano, je teď víc lidí v přírodě, slušných i méně slušných. Bohužel většina z nich se psy bez vodítka, nebo na tak dlouhém vodítku, že je to k ničemu. Léta chodím do přírody běhat. Děti mi nevadí, cyklisti jsou někdy poněkud nebezpeční, ale jedině psi mi skutečně ohrožují a nutí k přechodu do opatrné chůze. Každý majitel si je jist, že jejich miláček je "hodný a nic nedělá", i kdyby to byla dvacetikilová nevycválaná bestie. Nikdo z nich nechápe, že běžící člověk je pro ně instinktivně kořist a jen výjimky mají tu slušnost, že si psa zavolají sami. Na slušnou žádost o pohlídání psa reagují vesměs agresivně. Situaci by snad řešila pořádná daň ze psa a předpisy upravující vlastnictví zvířat obdobně jako u zbraní. Zatím jde vývoj opačným směrem a podle precedenčních rozsudků s těžkým ublížením na zdraví nemá vlastně majitel čokla nic do činění. Takže snad otevření psích salónů jako pro život nezbytné služby je odvede někam jinam....

5 4
možnosti
VK

Přesně tak.Dříve byl jeden čokl na 1 panelák.....teď má čokla každé patro a každý blb.Napsala jste to přesně

2 1
možnosti
PS

No les je trochu odlišný od nákupního centra. Předně tu nejsou koše po 20ti metrech takže vlhčený ubrousek navzdory předpokladu "že je to jen papír" zůstane v lese roky. Předpoklad že večer nastoupí úklidová firma a vše uklidí tak aby se návštěvníci nebrodili v bordelu tak to je také omyl.

Spousta lidí si vzpomněla že má psa. Sice neposlouchá a nikomu by neublížil a je prvně v životě na procházce ale nač vodítko že? A opravdu se obávám o osud všech těch štěnátek co nově potkávám.

4 0
možnosti
PS

A ještě jeden poznatek většina plechovek odhozených v lese jsou od braníku což je zajímavé.

0 0
možnosti
GK

Hlavne ze vy s dvouma coklama v tom lese nikoho neobtezujete.

7 2
možnosti
MB

Mám podobný pocit. V lokalitách, kde jsem nepotkal ani nohu, najednou plno lidí, křičící děti, chození mimo pěšinky... ještěže nepřibývá moc odpadků.

2 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 20,38
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik