Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SF

S71l57a70v16e56k 30F85o43r34t

17. 11. 2020 11:01

Bohužel pravdivý článek

10 0
možnosti
Foto

Pravda, komu je doma poněkud těsno, zajde si do obchoďáku - protože tam má pro sebe nyní vládou zaručených 15 metrů čtverečních (pro představu plochu 3x5 metrů);-)

5 0
možnosti
PN

P72e51t21r 26N51o73v30á88k

17. 11. 2020 10:38

Díky za pěkný článek! Každá mince má dvě strany. :) Osobně vnímám pozitiva současné situace z pohledu ekologie. Je skvělé, že např. létá málo letadel a hodně prší....sucho mávnutím proutku zmizelo! Méně lodí znečišťuje oceány atd. V přírodě ale také miluji její klid a harmonii! Hluk a bíle ubrousky, nebo "ideálně" vlhčené, které se budou rozkládat ještě několik let je ale vážně na "pěst". Svět už se nikdy nevrátí do "starých kolejí" a rušivý člověk se bude muset změnit, nebo bude vypuzen.

9 1
možnosti

Skautská výchova byla komunisty omezována a dnes chybí! Tak asi bude muset příroda člověka vypudit! :-)

2 0
možnosti
EK

Cyklisti jsou zlo. Jdu po úzké lesní cestě se psem a neustále musím uskakovat před pumpičkáři. Nevím, kam se hnout, vlevo stráň, vpravo potok a často ani nepoděkují. A nakonec jsem potkala tři namachrovance na silnici vedle sebe a ještě vyřvávají, že nějaká, Ludolfovo číslo, v autě si dovolila nad nimi kroutit hlavou. Měla je přejet.

11 3
možnosti

Pejskaři jsou zlo. Chodí se psem po ůzké cestě a když tam člověk jede na kole, má obavy, aby mu neskočil pod kolo či mu neudělal překážku z vodítka (pokud je na vodítku)

Jinými slovy, problém je ve slušnosti lidí, ne v tom co mají při sobě.

8 2
možnosti
Foto

Minulý týden jsem byla v krásném lese, počasí se vyvedlo a já odjížděla vynervovaná. Nevím, jestli se tolik dětí ztratilo ale co chvíli jsem slyšela vysoký dětský hlásek "mamí kde jsi?" "mamí , mně to tu nebaví" "mamí, co je to za houbu?" atd. Jednoho chlapce jsem potkala a ptám se "proč tady řveš, tady bydlí zvířátka" a on začal ještě víc "mamí, ta paní mně kopla do kotníku".... no měla jsem toho dost. A pointa? Paní se mně omlouvala, že je mu teprve 10 a že za to nemůže.....

19 0
možnosti

To je tedy síla! Uf! Ale ten řev je v lese teď všude.

1 0
možnosti
PK

Raději než obchoďáky, spíše otevřít pro děti školy...

7 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 14,84
  • Průměrná čtenost 1259x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik