Střílet na prezidenta není žádná frajeřina.

Jestli si někdo myslí, že je to frajeřina, tak a je třeba rychle udělat články a rozhovory. Hele mediální hvězda. Což takhle reality show. Co bude příště? Hodil jsem na někoho hovno, to ho přece nezabije, vždyť to jen smrdí. 

„Střílel jsem na prezidenta. To jsem fakt borec. Nechtěl jsem se zviditelnit, chtěl jsem, aby mě politici brali vážně.“ Chudák.

Vůbec nechápu, kam společnost dospěla, když čtu internetové diskuse a novinové články a dívám se na televizní reportáže. Vždyť je to hrozný, že taková spousta lidí se přikloní k názoru, že fandí šílenci, který vystřelí na prezidenta. Vůbec neberu argument, že to přece bylo z hračky pro děti (nebo magory?). Takže prostě ty co tomu bláznovi fandíte, tak doma říkáte dětem co? Po prezidentovi můžeš házet cokoliv, můžeš na něj střílet vším, když ho to nezabije?

Klause nemusím, ale je to prezident. Co nějaká úcta k úřadu. Existuje spousta možností jak projevit svůj nesouhlas. Je to jednoduché. Za všechno můžou politici a zvolíme komunisty, ty tady udělají pořádek. To už jsme zažili, ale zapomněli, takže to budeme znovu zkoušet. Škoda že se lidé nezamyslí, jestli není jednodušší využít možnost preferenčních hlasů ve volbách. Vždyť každé volby můžeme kompletně vyměnit parlament. Toho se přece politik musí nejvíce bát.

Národe, vzpamatuj se. Vždyť se přece nemáme tak špatně. Vždyť na spoustě míst na světě umírají lidé hlady, umírají na nemoci, které ani neznáme. Nemůžou si dovolit lékaře, zubaře, neznají internet, mobilní telefony, nemají ani auta ani silnice, natož pak veřejnou dopravu, nemají elektřinu. Umírají ve čtyřiceti, každé druhé dítě se nedožije dospělosti.

Opravdu si myslím, že není třeba na někoho střílet nebo na někoho něco házet. Prostě zvedněte zadky z hospodských lavic, a běžte k volbám. Naučte politiky, ať se bojí o ta svá místa. Také se více radujte z toho, co máme než z toho co nemáme.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Slavoj Dolejš | úterý 2.10.2012 8:00 | karma článku: 23,46 | přečteno: 841x
  • Další články autora

Slavoj Dolejš

Kupředu levá zpátky ni krok.

22.2.2013 v 16:56 | Karma: 19,76

Slavoj Dolejš

Dusíme se jako v Ostravě.

5.10.2012 v 15:42 | Karma: 7,56