Piráti vyhráli voby

CAW Piráti- jak jsem slíbil tak to plním, čtěte, protože budou křičet, ale já vím i vy to víte: zdravím Cheb, Hranice, Buďky- české i moravské, obojí Písek, a všechny Lhoty. Sudeťáky, Prajzáky, Lachy i Valchy, Hanáky, Slováky a hlavně Horňáky

Renomované agentury používají vzorek cca 600 až 900, špatně placených, respondentů k utváření veřejného mínění, renomované agentury- nemají na svých oficiálních stránkách možnost zapojit se do online průzkumu- renomované aguntury Vám prostě protřednictvím médií lžou!!!

Pracují na politickou objednávku.

Na politickou objednávku vyjel i můj tým I.K., DJ H.A.D ,IVOSCHEK, MANJA, CABAT, CAMO, EMO, EMSYA a další, a to proto že, jedna z agentur zjistila že v segmentu(fuj to je sprosté slovo) 18- 25 let má Česká Pirátská Strana nebývale velkou podporu.

Víme to, protože mladí mají svůj vlastní názor, chtějí žít a užívat si,  neposlouchat pyrotechniky s rozmazanou tváří a ztopořeným ledňáčkem, nebo pupkatou bradavici tyjící z práce fotříků za slib, že pozítří bude líp, víme i to že ve jménu prosperity, vzkřísili spícího knížete, co na nás TOP(vyjímečně čilý) čumí u každé cesty.

My moc dobře víme že:

TYHLE VOLBY PROHRAJEM!!!!

Proto jsme oslovili Vás nevoliče ve věku 14- 17 let, na čisté bílém papíře se třemi otázkami:

1. co je pro tebe nejdůležitější?

2. chtěl bys volit?

3.koho by jsi volil?

 Uznávám, že první otázka byla špatně položená, a nejde stasticky vyhodnotit, i když odpověď hiphop se mi jako rockerovi fakt líbila :-))

ad 2 : 79% občanů (dle toho že vlasní OP), by rádo volilo, ale vlastně z neznámého důvodu nemůže

ad 3: 36,7 % piráty, 21,1% nezávíslí ,11.1% zelení, 11,0 %ODS, 10,1 %CSSD, zbytek ostatní

 

je zřejmé že tento průzkum s 1148 respondenty byl značně ovlivněn aktivitou lidí kteří jej prováděli, ale který není?

P.S. : Až se děti vrátí domů z táborů- a budou vám vykládat že potkali piráty- neberte je vážně.

 

Autor: Jiří Slaný | středa 26.8.2009 23:24 | karma článku: 11,21 | přečteno: 1420x