Konec "Lůzy"

Vše krásné, jednou skončí. Naivní lůza si myslela, že demonstruje proti vládě, nepochopila že se stala obětí. Vláda poslala odborům peníze na dopravu všech nespokojených na Václavské náměstí, zaplatila hyg.zázemí, aparatury, lékařskou a policejní asistenci. Přišlo dle odpočtu z leteckých snímků 49986lidí což je necelých 0,5% populace. Policie oznámila dle scénáře předpokládaných 80tis.Odbory 100 000, protože za každého dostane z rozpočtu 150kč.(polovinu do fondů, polovinu na tajná konta v Moskvě. Po akci si hlavní aktéři sčítání lůzy, dali zasloužené pivko.

Přátelé posledním dubnovým dnem končí slohová cvičení na téma "lůza", počínaje 2.květnem, z výjimkou 5.5. a 8.5. píšeme na téma "Legitimní" (ACTA, vláda, požavky, nároky,legitimita, legitimace, legie,lego(alt.logo),leg,le a velké L.

1.máj, spolu oslavíme tradičními tématy- "Chicagský omyl", "Hloupý zmanipulovaný dav", "Nesvátek práce", "Svátek flákačů a vyžírek", "Zneužit" (é-á-ý levicí), "Komunistický přežitek", a fundovanou polemikou na téma: "Nač volno, když mohou slavit u strojů".

8.5. bude tradičně oslaven naším obdivem ke spojeneckým vojskům, NATO, a ochraně základních principů celosvětového míru s ohledem na žádoucí preventivní údery.

Agenty KGB, neustále monitorující a ovlivňující veřejné mínění na blog iDnes - rozhodně zastraší nesmlouvavé články o J.V.Stalinovi. Osvětlení dodnes přeceňované role, (považte) Rudé armády, na východní frontě. Kde se , dle nových učebnic dějepisu pro ZŠ - porazil Wermacht téměř sám, neboť mu došel benzín a byla zima.

Vyhněte se prosím tématům o waffen SS, protože se vyrojí diskutéři zcela mylně uctívající jakéhosi G.Grasse, a ruku na srdce poslední články na toto téma nedopadly.

Naopak články o Hitlerjugent s připomenutím významné role rádobysvatého "otce", jsou vítány, ale v těchto článcích požadujeme jednoznačné přirovnání k ostatním podobným demagogiím, komunismu, liberalismu, socialismu, pirátství a islámu.

5.5. nezapomeňte na hrdinné povstání pražského pravicového lidu(vězte že levičáci byli zavření v lágrech a na pankráci). Roli vlasovců zmínit, ale v zápětí tvrdě odsoudit! Hlaně nezapomenout na pakt, který zabránil spojencům Praze pomoci. Také si Vám dovolím připomenout, že tank č:23, neměl č.23, a vlastně ani nebyl tank.

Závěrem Vás chci upozornit na stále probíhající soutěž- vyfoť cizí dítě a napiš za něj Blog. Oborná porota neustále vybírá to nejkrásnější z nich, vítězné dítě dostane exluzivní sbírku vydaných knih našich blogerů některé i s podpisem autora.

V rámci genderové vyváženosti, nejsou pohlaví, sex.orientace, barva pleti ani věk dítěte omezeny.

Naposledy upozorňuji- neposílejte fotky ze  seznamek, er.stránek ani facebookovky z koupelen (tuto kategorii již vyhrál roztomilý Zdeněček Steinbauer), hlavně neposílejte fotky svých dětí- tedy pokud je máte aspoň trošku rádi.

Hodně štěstí kolegové, inspiraci a ostré pero.

"Co v aprílu zasadíš to si v máji sežereš lůzo!!!

Autor: Jiří Slaný | úterý 24.4.2012 15:30 | karma článku: 13,41 | přečteno: 1561x