Gratuluji Kalousku! - Tvůj Bůh.

Gratuluji ti Miroslave, ke zvolení 1. místopředsedou TOP 09, vím že nula je pan nadlesní, a devítka jsi ty.

Devítka je číslo dokonalosti, nadzemské i pozemské, obsahuje 9x1- tedy číslo počátku všeho, 3x3-tedy číslo harmonie Boží, a součet 666- jméno nevyslovitelného, dává v součtu 18, tedy 1+8 což je vlastně 9.

Vyslyšel jsem tvé modlitby Bratře -tedy Synu (lidovec již nejsi takže koho to zajímá) a ustanovil tě: Jednookým králem mezi slepci. Krásně ses modlil Míro… „Pane, dej ať chléb vezdejší přichází sám, ať mana nebeská padá na můj příkaz, ať nebohý Lazar v klidu spí- pokoj jeho duši, ať socany vezme ďas a kdyby o procento vyhráli, tak ať žijí v koalici až do předčasných voleb- neb tvá je sláva i moc až na věky.

Synu, nelze nevyslyšet upřímné  modlitby – to víš, každému co jeho jest- ještě že se komunisti nemodlí(nebo jen někteří), lidovci se teď naopak modlí pořád (snad si vymodlí aspoň 7%), bratr Kyryl zvažuje pouť do Vatikánu,víš, ale jak pravím- každému co jeho jest(možná to řekl Caesar, ale koho to zajímá)

Veď mé zástupy místopředsedo, jsi světlo v temnotách, naděje v beznaději, nebude hladových, nebude nemocných- a já už nezažiji váš kongresový víkend na všech televizích.

Tvůj Bůh.

Autor: Jiří Slaný | neděle 29.11.2009 14:05 | karma článku: 14,58 | přečteno: 1762x