Čemu?-Bo! (věnováno sprostému slovu)

Co s stane z diskutéra, kterému zakážete diskutovat-BLOGER! Co se stane z blogera,kterému žádný plátek nehodí laso, zakáže prohrávané diskuse, klesne mu karma i čtenost-ADMINISTRÁTOR! Tak jednoduše  v přírodě dochází k degeneraci druhů, vyšší formy života náhlou změnou životních podmínek buďto mutují nebo vymřou.

Pozoruji to na sobě,dostal jsem, podle mě neoprávněný BAN v diskuzi a jelikož si za svým diskusním  Já stojím, nezaloguji se pod jiným nickem a vydržím do konce trestu- bohužel abstinenční příznaky mě donutily napsat už druhý článek v krátkém sledu(fuj).

(za vše co je v závorkách může ten druhý se zákazem diskusí)

Ale o tom to nebude. Můj článek bude věnován jedinému  (sprostému) slovu - BO!

BO bylo společně s KAJ(kde), DODOM(domů), SKLEP(obchod), PIVICA(sklep) a dalšími slovy důvodem proč jsem se naštěstí nikdy nestal "opravdovým" čechem (a do smrti která je blízko- nestaneš).

BO byl červený hadr před očima učitelů, žádný z nich, až na Jendu Katolického (nejlepší kantor, který tě naučil česky debile), neopomněl při slovíčku BO zřivit PYSK (spisovně je tvář-hňupe) a opravit mě.

BO byl důvod proč jsem nepolíbil svojí první dětskou lásku, na otázku proč ji miluji, jsem automatiky vyhrkl:" BO jsi ta nefajnější... (a dostal facku básník- lidi nečtěte to)

BO je sprosté slovo křičela hystericky jedna učitelka na gymplu (načež jsi jí řekl bstrechische tsechische schlamperain a dostal trojku z chování :-))  )

BO ukončilo moji kariéru eléva v novinách ( a absence nepamatuješ?)

BO mě stálo měsíčně 5000Kč ze základního platu, když jsem jej před podpisem smlouvy v Praze nešťastnou náhodou použil: "u vás je ta nezaměstnanost "viďte" souhlasil byste s drobnou úpravou základního platu, samozřejmě vám to vynahradíme na prémiích ( vám to říkám On není normální! a pravě proto píše na blogidnes)

BO je slovo které bych asi neměl mít rád.(souhlas)

Ale, jedu ráno metrem do práce, a slyším, asi devítiletou. dívenku s aktovkou v rozhovoru s kamarádkou: "Bo je krásnej. Mám mu to smesknout?" (ano, jel metrem, neměl na hlavě přilbu, nezdravil lidi, a nevzal si leták- tu rvačku o poslední noviny zdarma jsem neviděl)

Ale, napsala mi email  kámoška z Tábora, které jsem tvrdil že jsem z Brna -  Už jí mrzím, BO se jí neozývám. (vidíte holky, tato kreatúra zneužívá ženy,mizí po anglicku, pěje si u toho Kocábův song a neodepisuje)

Ale SMS zprávy které jsou fenoménen dnešní doby, a které právem znaků serou na  spisovnou češtinu používají slova jako btw, mtr, muck,yly,gl,fyou,fybtw,yaas,ad.. ale hlawnye BO(to w mě sere ale je první na klávese)

Ale to BO je sloWo které miluji (hoďte na něj síť)

Ptám se, proč naši jazykovědci odmítají přijmout BO mezi spisovná slova? Slovo které nahrazuje mnoho českých slov,mmj ALE, PROTO, PROTOŽE, ANÉBRŽ,ALÉBRŽ,NEBOŤ,JSOUCE,BYVŠE a místy dokonce i univerzální SE? Proč ročně přejímame cca 30 cizích slov, a slovo které běžně využívá minimálně 20 %obyvatelsva, a které prokazetelně používá i staroslověnská (chcete-li staročeská-lépe velkomravská) bible- která byla  5. světovým jazykem do nějž byla přeložena?

Ptám se proč vás BO tak neskutečně uráží, snad proto že.....

(další část textu je ostraněna, autor se dopustil nepřípustné argumntace vůči  skupině osob hájících práva BO-brů a použil výrazy neslučitelné z kodexem blogera)

 


Děkuji  (ikaika, mail, 14.02.2009 00:59 ) nevhodný příspěvek? | reagovat
děkuji administrátorům, za odstranění nechutného závěru tohoto paskvilu a za odvahu zasahovat i do článků- pod tíhou tohoto odvážného činu souhlasím i se svým BANem v diskusích.

Autor: Jiří Slaný | pondělí 16.2.2009 10:09 | karma článku: 12,18 | přečteno: 1477x