Zeman volá po novém Vondroušovi

Nechť si každý myslí o Vondroušově "atentátu" na Klause co chce, ale snad se většina z nás shodne, že to byl především výraz beznaděje. Klaus nakonec nastěstí spáchal atentát sám na sebe, stran Zemana jsme však nyní v podobné situaci, resp. budeme, pokud bude zvolen. Moc dobře si pamatuji na pocit beznaděje a zoufalství, když se u nás dostal k moci stejný lhář a demagog Husák. Jan Palach to vyjádřil sebevraždou.

Sebevražda a vražda mají jedno společné: člověk, který je spáchá, podlehne nepřekonatelnému vnitřnímu tlaku a spáchá hrozný čin.  

Vondrouš to vymyslel vlastně geniálně. My ostatní, kdo máme alespoň zbytky zdravého rozumu, bychom se teď v hodině dvanácté měli co nejvíc angažovat. Třeba jen tím, že ve svém okolí přesvědčíme ty, co Zemana chtějí volit, že zbytky rozumu ztratili.

Neboť za Zemanem jsou umně schováni Šlouf a celá banda dalších mafiánů. Pokud bude zvolen, naskáčou znovu do české politiky jak vši a budou znovu naplno kousat a sát.

Povzbudí se tím tisíce, možná statisíce, možná milony (snad ne!?) našich dalších klientelistů, polomafiánů a mafiánů: "nám se se přece nemůže nic stát!"

V nás okrádaných se prohloubí pocit: "marnost nad marnost".

Prohloubí se to, čeho dosáhl Zemanův spoluorganizovný zločinec Klaus amnestiemi. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumil Sláma | středa 9.1.2013 14:39 | karma článku: 12,51 | přečteno: 729x