Komunisté by měli logicky volit - (!)Fischerovou nebo Roithovou

Jestliže komunisté tvrdí, ústy Vojtěcha Filipa, že se chtějí rozhodnout pro prezidenta všech, měli by svým členům a sympatizantům doporučit středového kandidáta, a jestliže tvrdí, skoro všichni, že chtějí očistit českou politiku, zbývají jim pouze Táňa Fischerová nebo Zuzana Roithová, neboť ty jediné nemají na svých kontech jedinou zřetelnější skvrnu. 

Není snad třeba rozvádět, že středový prezident by byl nejlepší volbou, mimo jiné proto, že by mohl navázat na masarykovskou, dodnes však vesměs pouze proklamovanou tradici nadstranického prezidenta, uměl by se nejlépe domluvit s pravicí i levicí a hlavně, mohl by nejlépe působit na naši rozštěpenou a rozhádanou společnost a politickou scénu. 

Není také třeba rozvádět, jak potřebujeme prezidenta, který by šel všem příkladem svou bezúhonností a  mravní integritou.

Gumovití komunisté tedy mají šanci se alespoň v tomto ohledu vybarvit. Mohou napravit svou "chybu", když naposledy podpořili Klause, který bohapustě lhal když říkal, že i on chce být prezientem všech (tedy ne pouze pravicových zaslepenců a gaunerů).

Lépe by jim měla vyhovovat Táňa Fischerová, protože ta jediná je proti církevním restitucím (v té otřesné podobě, jak byly nyní schváleny).

Komunisté mohou...

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumil Sláma | sobota 1.12.2012 14:02 | karma článku: 10,35 | přečteno: 870x