Jak ze mne Jakl udělal sexuálního devianta

"Dřív rozbiješ atom než pomluvu. Těmito slovy začíná blogger na iDNES Sláma jeden svůj článeček, aby mne o tři řádky níže zařadil mezi „nejotřesnější zloděje polistopadové doby“. Co také čekat od úchyla, který s oblibou przní malé chlapečky" napsal Ladislav Jakl (v reakci na můj článek Einstein) na svých stránkách 27. 06. 2014 v rubrice Hrubá záplata.

První co mne napadlo, že je to na trestní oznámení, neboť se jedná o evidentní a snadno pokazatelnou pomluvu-lež, ale pak jsem si to rozmyslel. Jakl je mnohem silnější než já, a spoléhat se za takových okolností na české soudy?! A de facto mi neublížil, protože každý si domyslí, o co jde. Možná dokonce jen o léčku, abych mu naletěl na vidle. Kromě toho mám teď na krku soud, který si již nechci nikdy v životě zopakovat (http://slama.blog.idnes.cz/c/398518/Mohou-byt-i-filosofky-bestie.html).

Že jde o  v ě d o m o u  lež vyplývá z Jaklova článku na blogu idnes ze dne 3. 12. 2010 O teplouších a buzerantech, v němž píše: "Rozšiřovat zvěsti o někom známém, že je homosexuál, je dnes skoro běžné. Ale víte, co je zajímavé? Že tyhle zvěsti jsou šířeny zásadně jen o lidech, kteří homosexuálové nejsou. To skoro stojí za malé zamyšlení."

Moje zamyšelní vedlo k závěru, že článek Einstein nebyl příliš ostrý ale naopak málo: Jakl je nejen otřesný demagog, ale i otřesný lhář.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumil Sláma | sobota 16.8.2014 14:53 | karma článku: 11,75 | přečteno: 1090x