Vážený pane premiére, dřu jako kůň a jsem vlastně vůl.

Půjčím si jedno slovo z Marečka co podával pero. Nejsem momentálně postižený, abych žil v domnění, že budete reagovat na jakýkoliv článek, komentující  mediální atak Vašeho nedotknutelného okolí a osoby. Máte jistě plno starostí  s integrací České republiky do krachující Evropské unie a rozdělováním odměn pro Vaše podřízené, kteří dřou ve dne v noci za skromný plat a pár ušmudlaných stotisícovek na odměnách, ale abych tentokrát neplácal do vzduch pouze sám, přizval jsem si posilu v podobě reakcí čtenářů. V zájmu objektivního pohledu bych rád zařadil i slova chvály na Váš výrok, ale věřte, že nepřišel ani jeden. Zbude Vám jen obdivný pohled ředitelky Vaší kanceláře, jak jste neohroženě odrazil mediální atentát, který jste na sebe nastražil sám.

Vážený pane, nelze v daňovém přiznání v kolonce vyživované osoby uvádět...president, vláda, parlament, natož jmenovat...Váš FÚ.

V době, kdy se snižují platy hasičům a záchranářům je to," do nebe volající". Když jsem dostala "zvýšení" důchodu o 122kč, má reakce byla, to si raději měli nechat, jen mě naštvali.

Na osmitisícová odměnu v podobě platu, musím tvrdě pracovat v obchodě a ještě si nosit práci domů, v noci se probouzím co bude zítra. Jakékoliv odhalení mojí slabosti nastartuje zastrašování zaměstnavatele.

Nečas je podle mne moc velký pokrytec, káže vodu a pije víno . Co vyšlo najevo s jeho sekretářkou je už do nebe volající. Těmto lidem nic není svaté a zásady morální nemají.

Připadají mi odměny těch nahoře jako výsměch nás dole. Mám maturu a s dvacetiletou praxí, dřu jako kůň bez odměn za 10500 Kč. Mně prachy vezmou, aby je mohla dostat nějaká ona tam nahoře...

Jsem výtvarnice,ale vzhledem tomu,že je čím dál tím víc lidí,kteří mají s bídou jen na to základní, tak k tomu šiju oblečení pro servírky. Beru 8 600.- a klepu se, kdy se šéfová blbě vyspí a budu bez práce.

Mám k tomu jediné, všem bych vyměřila na rok můj plat samoživitelky!

V 54 letech mně byl přiznán plný invalidní důchod 2201. Nakonec jsem se nějak probojovala a v roce 2012 skončila na 9731,- Kč. Za byt dám měsíčně, 6 480 Kč. Pracuji jako kůň a koho to zajímá????

Jednu chvilku jsem přispívala na Nečasovu zeď na FB - jsem si tam prostě bláhově postěžovala na nelehké žití rozvedené matky s dětmi. To je jen střípek  na tu "stotisícovou odměnu" - takový pocit bezmoci a beznaděje.

Já která hledá tři roky zaměstnání bych měla souhlasit s tím že nějaká která dostává 75.000 měsíčně ještě dostane 190 000 tisíc odměnu to není zášt ode mě je to jenom kontatování situace v naší zemi.

nečudujem sa praktikám straníckych verchušiek, ktoré len kopírujú praktiky vrchu svetových mocenských pyramíd. Zvieracia ríša je v ďaleko ohľaduplnejšia, aj dravec uloví len korisť, akú zje, nevyrába mrciny do zásoby.

Řečeno slovy Karla Kryla....odejdou nažraná prasata od koryt a hladová se zase začnou cpát.

bezmoc lidem vládne, já už rezignovala na alimenty, desetkrát soud a bývalý se nedostavil ani jednou...a co zmůžu?????....a tak je to se vším....takže nějaké odměny....

to by je člověk musel denně třískat klackem po hlavě aby ty zrůdy nekradli ve velkém....a základní platy by měli tak jako každý dělník 15.000,- hrubého a byl by klid...
Ráno ve 03 vstávám a lítám v hokně celej den,usmívám se na lidi kolem i když mam náladu na špagát. Kazdej měsic poslu peníze na nájem ...je krize a musí se šetřit..všude!!!Nebude nic..Když jste neumřeli doteď...ješte chvíli vydržíte...co dodat? Asi nic, tak mlatím dcery ať se učí a jdou dělat sekretářky.

Dnes dře jako koně 12 hodin denně i o víkendech značná část lékařů, techniků ,dělníků,ale nikdo z nich nedostane za svoji práci tolik jako chráněnkyně  Nagyová!!!

Autor zapomíná na skutečnost, že dnes již přebarvená původní blondýna patří ke kleptokratickým tlupám, které jsou schopny nechat za večeři v malostranské hospodě tolik, co je měsíční příjem kvalitně placeného dělníka.

Odměny té paní Nagyové jsou neadekvátní. Žijeme v krizi, šetří se na všem a hledají se cesty, jak ušetřit více. Přesto pan Nečas dovolí tak vysoké odměny, smysl mi uniká.

K tomu se nedá nic říct....oni se nám vysmívaj....pak budou zase rozesílat jak i novorozenci dluží statisíce státu...je mi z nich s prominutim na blití.

V televizním brífingu na dotaz tuto věc útočně "vysvětloval" a komentovat zhruba tak, že se jedná o celkem běžné odměňování pracovníků na úřadu vlády.

Děkuji pane Načasi, konečně mám zcela jasno, kterou stranu volit určitě nebudu.

Nečas je představitelem arogantní moci, která...odtržena od reality...má tolik nestoudnosti, že mlaská u koryt nahlas a ostatním káže dietu.

Ne všichni jsou pobouřeni. Extrémisté naopak jásají...aniž by hnuli prstem, takové výroky a poměry jim ženou voliče do sítí. S přístupem k mediím je Nečas jejich nejefektivnější agitátor.

Je to výsměch pro ostatní slušně pracující lidi....pro některé lidi to jsou dva roční platy!!!!!!!!

Pokud úřad vlády dokáže ročně "ušetřit" na mzdách desítky milionů Kč, pak je tato agenda špatně nastavená a silně přeplacená a připomíná rozkrádání!

Dřu jako  kůň 12 hodin denně celej rok za12 500 měsíčně a na vánoce odměna 2000 co vy na to pane ministře?

Já ve firmě neviděla alespoň 5 let prémie a že lidé dělají dřinu mnohdy jen za to, aby nebyli propuštěni.

Kdyby to bylo v husitských dobách,tak by už všichni letěli z okna.

U nás dílně se netopí, prý se musí šetřit. Raději držíme hubu, mohli by nás propustit.

Čtení těchto zpráv  je přinejmenším ponižující.

Představuji si že dáma která dostane takové odměny musí být buď velmi velmi dobrá pracovnice nebo  neuvěřitelně krásná nebo má poměr se svým nadřízeným nebo na něho něco ví.

Paní Nagyová se mnou navštěvovala studium mediální komunikace a musím říct, že na jejím outfitu byly peníze poplatníku sakra znát.

S pečlivosti a hlubokým pochopením bereme na vědomost Váš názor. K vyřízení bude podstoupen zástupci druhého podtajemníka třetího náměstka ředitele sekce vyřizování podnětů nespokojených občanů v sekretariátu premiéra vlády.

pracuji s mentálně a tělesně postiženými a to co jim zbude po poplatku za stravu a bydlení jim moc nezůstane...možná by mohl pomoci pan Nečas nabo pani Nagyová.

Dřu jako kůň, kterému dají občas nažrat, takže jsem vlastně vůl.

Jak správně poznamenal kolega Martin Pipek…dřou jen koně a odměnou jim je seno. V přeneseném slova smyslu to platí pro mnoho obyvatel této země. A nejenom ty jste svým výrokem pořádně…jen přirozená slušnost mi velí nepoužít výraz, kterým čeština nejlépe vystihuje danou situaci. Právě mi na mysl přišla další věta z výše uvedeného filmu. Jaromíre…jednou se ti to nevyplatí.

Autor: Jaromír Šiša | úterý 24.1.2012 8:33 | karma článku: 43,35 | přečteno: 4881x