Evropa v područí islámu.

Demografové a statistické modely říkají, že v roce 2100 může většina evropského obyvatelstva vyznávat proroka Mohammeda. Na půdě starého kontinentu se v rodinách průměrně rodí

 1-2 děti. Muslimské mají porodní výkonnost mnohem větší, a proto Evropu za našeho korektního přihlížení ovládnou. Do roku 2050 se jejich populace ztrojnásobí. Dál už stačí jen jednoduchá matematika. Ale stačilo málo a stalo se tak už mnohem dřív.

V osmém století překonala muslimská vojska Gibraltar, zdolala Pyreneje a vydala se na sever. Postup byl v rámci mírového šíření islámu doprovázen pleněním a především důsledným vypalováním kostelů. Frankové byli rozdělený národ, ale smrtelné nebezpečí a osoba vojevůdce zvaného Martel je dokázala sjednotit.

Tours, departmán Indre-et-Loire Region Centre, stát Francie. Město ležící na řece Loaře, 80 km jižně od známého okruhu Le Mans. Nedaleko tohoto města se roku 732 střetla muslimská vojska pod velením Abd-ar-Rahmana s armádou Martela. Bitvě předcházelo několika denní vyčkávání, ale muslimové nemohli dlouho čekat, vládl studený podzim a byli jen lehce oblečeni. Naopak Frankové se prý vyhřívali ve vlčích kožešinách.

Z arabských jezdců šel strach, ale nevynikali vojenskou disciplinou a jejich přesuny komplikovalo mnoho vozů s kořistí, kterou část vojska neustále hlídala. Frankové bojovali v sevřených řadách jako jeden muž a kryti za svými štíty, zručně ovládali vrhací sekeru zvanou francisca. Přesto se pro ně bitva nevyvíjela nejlépe, ale rozhodly dvě věci. Část franských vojáků se zmocnila ukořistěných cenností a muslimové opustili bitevní pole, aby je získali zpět a za druhé Abd-ar-Rahmán byl v boji zabit, což vyvolalo v muslimském táboře okamžitě hádky o nástupnictví.

Když se rozednilo, Frankové nevěřili svým očím. Nepřátelé sebrali svoji kořist a... zmizeli. Patrně v této době vzniklo rčení...Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše.

Vítězství u Tours zabránilo šíření islámu do západní Evropy, ovšem jen dočasně. Díky vlastní destrukční politice zmizí Evropa, tak jak ji známe, neodvratně z mapy a bude nahrazena chalífátem. Už teď ho chtějí muslimové ve Francii a Německu.

Napoleon řekl, když nepřítel dělá chyby, netřeba ho rušit, a že jich děláme.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNEK ERDOGAN HLÁSÁ MNOŽTE SE

Hlavní text jsem psal v roce 2010, první a poslední odstavec dnes.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Šiša | čtvrtek 9.11.2023 13:35 | karma článku: 40,87 | přečteno: 1614x