Už se konečně sbalte, jděte do hajzlu a přestaňte otravovat lid!

  Každý den poslouchat v televizi, kolik za peníze pracujícího lidu vyštudovaných a bez školného vypreparovaných soc.doktorů , vezme "čáru"a opustí své pacienty ve vlastní zemi, odejde na západ kurýrovat za prachy ten "imperialistickéj západní ksindl" se nedá už ani poslouchat! Naschvál používám reál- socialistický slovník minulých let!!!!!!!Že je v českém zdravotnictví bordel jak "v tanku", se ví už dlouhá léta! Postarali se o to rovným dílem vládci levice i pravice!Co se soudruh  Doktor, Docent, Profesor a všech výhod demokracie "Rád" nažvanil o tom, že denně dostává tisíce dopisů od umírajících pacientů,že nemají 30kč na poplatek u lékaře!  Třicet korun na dopis panu Doc. "Rádovi", se jaksi vždy našlo! Že je Doc.Dr. Prof. "Rád"prolhaný jak samo peklo, je všobecně známo. Nyní jak je vidno, je velice Rád,že ke 30 Kč,které zmínění ubožáci nemají, nebudou mít ani ty doktory! Kdyby vládla v zemi vláda socialkomunistů zřejmě by páni doktoři drželi zobák a ani by strachy nešpitli. Velice si vážím dobrých lékařů a ve svém příbuzenstvu mám dokonce dva,ty ovšem toto "šílenství" ponechává zcela chladné! Podle jejich slov se dá protestovat proti politice vlády mnoha způsoby! Nejhorší je ten, který ohrožuje přímo životy pacientů, a na to nebyli lékaři vyškoleni! Ti co chtějí jít, ať už jdou, a nejlépe aby se už nevraceli! Ať nepřipomínají ty, co takto cestují na západ velice často, ale to je jiné etnikum naprosto nevzdělané, živící se jen soc. dávkami kde se dá!

 

     Krajský, výše zmíněný lidumil opět na obrazovce!

    Tento nekonečný žvanil a podvodník, který prošustroval své krajské mocnářství "zugrunt" a po jeho "úspěšném vládnutí" zbyly ohromné dluhy a ohromné díry na silnicích, se ve svém krajském "pochvlalsebském" časopise  "užuluje" na všech fotkách a na každé stránce! To je už vyložený hnus! Sám se velice intenzivně podílel na různých spekulativních nákupech moderní a mnohokráte předražené zdravotní techniky, nad čímž se podivovali i odborníci. Kam se poděla z tohoto "obchodu" tučná provize nám tento "lidumil" nikdy nepoví. O tom se v jeho vlastním časopise, placeného z našich peněz a kterému dělá sám šéfredaktora "de facto", se to nedozvíme! To raději pošpiní kde koho! Divím se ,že lidumilní socialisté dělají jako kdyby se nic nedělo!Ale pravda jednou vyjde najevo, to si můžete dát za ten svůj socialistický rámeček!

    Ale to se dá ještě jakž takž strávit. Kdyby žil nesmírně moudrý středověký vzdělanec rabi Löw a uviděl včera v televizi výše zmíněného "lidumila" zastiženého naší "závislou televizí", v černém širáku a v černém kaftanu, zřejmě kráčejicího do synagogy vyzpovídati se ze svých hříchů, by promluvil k divákům něco o odhodlání lékařů opustit tuto zemi!(Nemám nic proti víře jmenovaného,každý něčemu musíme věřit.)  Zřejmě by si neodpustil moudrý rabi Löw, tuto poznámku: "Právě ze země vystoupilo nečistými silami zhmotnělé odvržené semeno lidu Davidova a svým zlým jazykem opět šlehalo plamen a dým"!

 

  P.S. Tímto článkem se nechci dotknout slušných a poctivých lékařů,nesmírně si jich vážím, ale mohu snad také vyjádřit na tomto blogu svůj vlastní názor! Na to mám snad také právo. Někteří politici si za ohromné peníze neberou žádné servítky a urážejí a osočují kde koho! Ano, já svou tvrdou a nevybíravou kritikou činím toto zcela zdarma!

Autor: Josef Šimánek | čtvrtek 30.12.2010 18:09 | karma článku: 37,61 | přečteno: 3062x