Paní Tydlitátová máte můj obdiv.

 Nepřihlásil jsem se na tazv."Diskuz", a věřte mi, milá paní,že k tomu mám své důvody! Nepopírám, jsou tam slušní "diskutanti", se kterými  by se dalo i "diškutovat", ale také sekta totálních volů,která by pro svoji komunistickou blbost skončila před popravčí čeou i ve "své" milované Severní Koreji"! To si bohužel tito pseudokomunističtí "ekskrementi" ani neuvědomují! Poněvadž jim v jejich myšlení chybí normální selský rozum! Proč žádat od lebek rozum? Když tam žádný není? Proč bych si měl brát servítky před komunisty? Když jejich poslanci plivají do tváří svým obětem?Pak budu sprosťákem rád, a s nadšením! Soudruzi! Vám to již asi dlouho takto od "plic" nikdo neřekl? Co? Proto se rozčilujete do bezvědomí!

     Váš článek se mi nesmírně líbí a vystihl i to, co bych zřejmě na toto téma napsal i já. Je jenom ostudou našeho národa a jejich představitelů, že  za posledních dvacet let, se nedokázali s komunistickou vražednou sebrankou podle zákona vypořádat! Dnes, kdy drtivá většina komunistických nomenklaturních kádrů  jsou majiteli dolů, fabrik, různých zahraničních firem, a v rozkrádání našeho národního majetku začali "Oni"!!!!! A věřte mi, to teda byla 1.liga ! Nikoliv ESKYMÁCI, nebo cizí zahraniční rozvědky, jak velice často uvádějí v pravdu, komunističtí pseudohistorici! 

   Grebeníčkovi "státoparaziti", kteří proto, že jsou posedlí krvelačností, nemohou mluvit ani jinak! Jejich projevy v parlamentu jsou toho jenom dokladem!

  Věřím jenom v to, že jim to vše vrátí jejich potomci.  Jak studie dějin ukazují, oni tu jejich blbost dnes nežerou, ani jejich vlastní děti! Oni mají problémy i se svojí pseudopolitikou, i ve vlastních rodinách!Jsem zvědav, drahá paní Tydlitátová, jak se soudruzi vyrovnají se žádostí KLDR o potravinovou pomoc!!!????  

 To chtějí, aby jsme živili jejich rudé pobloudilce z našich kapes? Ať vysypou své peněženky(velmi dobře nadité) a koupí svým soudruhům žrádlo ze svého!!!!!! A navíc dodávám, ať soudruzi odjedou do KLDR předvést svým soudruhům, jak se buduje komunistická společnost! "Vono kecat vo komunizmu v parlamentu za pěkný prachy, je jedna věc! A jít to svým hladovým soudruhům ukázat v praxi, je věc druhá"! Soudruhu Grebeníčku: "Váš fotr mučil lidi elektrickýcm proudem, a zbaběle utíkal před soudem"!

   Jak dlouho ještě chcete votravovat národ svojí "pseudochytrostí"! Jak hezky by se od Vás slyšelo "Děkuji odcházím"! Možna ještě u propasti Macocha, kam vaši soudruzi, jak je všeobecně známo házeli nepohodlné lidi do hlubiny!  A Vy jste konečně udělal ten osudový krok!....

  Já se za svého otce stydět nemusím, on byl opravdový proletář! Pracoval ve fabrice jako dělník! Po propuštění z uranových dolů,pracoval poctivě na tři směny, aby "Vy", jste mohl vyštudovat za dělnické peníze, a "Váš fotr" mohl strkat elektrický dráty nepohodlným lidem do zadnice"!!!

   "UŽ KONEČNĚ ALESPOŇ DRŽTE HUBU!!!!" Můj táta byl opravdový proletář, a ani nemusel být u komunistů! On totiž platil národu tou opravdovou dělnickou prací, vo který Vy víte úplný hovno! "Čest práci sodruhu Grebeníčku"! Ano jsem hulvát a sprosťák, ale v případě komunistů, je to pro mě vyznamenání!

  Těším se na sprosté a urážlivé "diskuzní příspěvky", činní mě to neskutečné potěšení!!! Opak by mě nepotěšil!

 

Autor: Josef Šimánek | sobota 12.2.2011 13:31 | karma článku: 24,57 | přečteno: 1632x