Krade víc levá či pravá ruka? Ne,kradou vždy obě naprosto stejně!

Již dlouho jsem žádný článek na blog nenapsal. Snad se mě ani nechtělo, a můžu říci, že se mě ani nadále nechce! Není to jenom proto,že píši něco jiného a jinam, ale úroveň některých blogerů je skutečně zoufalá. O slušnosti některých diskutérů už ani nemluvě!  Občas se na Blog podívám a přečtu si články svých oblíbených blogerů u kterých je radost si jejich práce počíst. Jejich příspěvky jsou čtivé a na dobré literární úrovni. Nemusím vždy s jejich názory plně souhlasit, ale jejich práce jsou velice čtivé a vystříbené. Jejich skutečně jako šafránu, tak asi jako prstů na obou rukou.(p.Kula,p.Zeigler, p.Havránek,p. Polanecký, paní Šimonová ,Kolářová a ještě několik dalších.) Pročítám si práce svých kolegů a opět mě  "poleje" hrůza, když čtu článek o vyhánění a likvidaci vlády a všech boháčů v zemi, z pera mě neznámého blogera dosti silné postavy, zřejmě milovníka piva, navíc ozdobeného mohutným plnovousem ve stylu Z-Z-Top! Jeho práce zavánějí literárním stylem let padesátých min.století, které jsem já, oproti tomuto "literátovi", jako dítko školou povinné zažil na vlastní kůži!

  Ani mě nepřekvapily články ve kterých je naše vláda líčená jako zdivočelá saň, odhodlaná zakousnout i toho nejposlednějšího človíčka zalezlého někde v hlubinách šumavských hvozdů. Né vážení, můj názor je ten,že máme vládu takovou jakou jsme si zvolili ve svobodných volbách, a jakou si také plně zasloužíme! Já vládě nenadávám, ale také jí nechválím! Navařila si se svými zdivočelými VeVerkáři sakramentsky tuhou kaši,kterou si bude muset vyžrat až do dna! Skákat a nadávat může po ulicích kdejaký blbec, ale vláda, ta  má vždy odpovědnost, kterou z ní nikdo neseškrábe!

 "Přesněji řečeno jinými slovy! Kdyby k volbám do parlamentu přišlo více levicově naladěných lidí. Neflákali se v době voleb po hospodách!  Zvolili si své levicové hrdiny bez bázně a hany. Levice by drtivě vyhrála volby! Nemuselo by obyvatelstvo dnes nadávat, protestovat a  stávkovat. Nemuselo by vyhánět do ulic na barikády vzteklé bojovníky z teplých pelechů odborových centrál a pracující člověk by zářil štěstím"!

 "Bossové typu soudruha Zavadila by si užívali klidu ve svých přepychových vilách,  hráli by golf ve chráněných sportovních zařízeních svých pravicových nepřátel! V naší zemi by byl náramný klid  a všichni by byli spokojeni! Tisk by psal na své levicové vládce jenom samé pochvalné kritiky. Vše už by dnes bylo nádherné, vše čisté a průzračné. Proč? Protože naše levice je tu jenom pro pracující. Dávno už by zatočila s korupcí, protože bojovat s korupcí můžou jen křišťálové čisté charaktery a se zlodějskou pravicí by rázně za pomocí pracujícího lidu zatočila už dávno!Tady vidíte vážení o co jsme se při volbách připravili!"

 

Autor: Josef Šimánek | sobota 16.7.2011 18:09 | karma článku: 13,23 | přečteno: 938x