Horník, Nova, pes a SMS pro Pavlu.

Ogaři a cééérky. Tož nechtěl sem, ale nedá mi to. Ve čtvrtek 18.10.sem mosel neak podlehnút téj reklamně na TV Nova a ostal čučet na tu debatu o Chobotnici zelenéj, což néni žádný nový živočišný druh, ale takový barák, co sa má stavět v Praze. Sešli sa ve studiu 3. Primátor Pavlík Bém, ten horolezec jak cepínek zasekával do nejvyššího kopca světa, architekt Kaplický, jak celů tu zelenkavů hrůzku nakreslil a krásná blondýnečka Pavla Charvátová. A o tym všeckym fčil budu psat.
Chvílu to vypadalo na seriózní debatu. Aj sem myslél, že sa Pavlík horolezec trochu pohádá s panem Kaplickým. I Pavluša byla ostrá jak břitva a chtěla sa ukázat, šak z teho moderování zpráv ju vyrazili neoprávněně, to už je fčil jasná zpráva. No časem mi to přišlo neaké vyměklé. Bém s Kaplickým si málem začali nabízet hašlerky nebo jiné kokyna a výrazy jako "souhlas", "absolutní souhlas", "Vy za to nemůžete", zněly stále častěji. A bylo po konfliktu. A co fčil ???  Tož Pavluši nezbylo, než to trochu oživit.

A tak sa cééérenka do teho pustila s plným nasazéním. Furt vykřikovala a skákala tym klukom do řeči. Asi taky chtěla hašlerku. Aj sem sa těšíl, jak mi udělá jasno v tych pozemkoch a územních plánoch a čtvercoch na katastrálních mapách, ale to ona ne. Ona furt ukazovala jakési zmatené hlasování diváků. A aby nebylo tak smutno ve studiu, půšťala tam neakou anketu s pracujícíma. A tak pekař měl názor na knihovnu, paní na ulici měla názor na knihovnu, myslím aj kadeřnica sa našla.

No a pak to přišlo. Zatajil sa mi dech. Ostrava - horník. Tož fakt. Ogara, co právě vyfáral ze šachty, normální krtek jak sviňa, černý od hlavy až k patě. Tož a taky měl názor na knihovnu. Lidi sa dneska zajímajů a ne, že ne. Já na něho čučím jak na zjevéní. Moc teho nevím, ale pokud vím, tak přímo v Ostravě už několik let není aktivní ani jedna šachta. Víte co to je ne ???  Taková ďůra v zemi a pár šílenců tam kutá uhlé. Prostě v Ostravě nic. A fčil najednou na Nově Ostrava - horník. Jo, kdyby to byla Karviná, nedivím sa. Tam sa ešče kutá. Ale Ostrava ???  Tož si Nova trochu povrtěla psem. No co už fčil.

Poďme radši dál. Ať to néni takové negativní. Začal sem to brat jako veselý pořad, možná aj zábavný. U horníka sem sa už uculoval, ale v hurónský smích propukal, až když začala Pavluša definitivně perlit. Budu radši přesně citovat, abych to neak nepolétl. Tož Pavluša zamrkala tema kukadlama do kamery a s vážnou tvářičkou pronesla: "Mně dokonce včera přišla SMS-ka, takže už to opravdu má veliké grády".  Jóóóóó !!!  Tak hledím jak puk a nemožu temu uvěřit !!!  Tož Pavluši přišla SMS-ka...  No to je událost. Mně včera taky jedna přišla. Tož ešče mohla řéct, kdo jí psal a proč.... Tož třeba příště.

Ogaři a cééérky. Já si z teho nedělám prdel. To by mňa ani na chvílu nenapadlo. Šak sa o to každý zajímá, každý sa k temu vyjadřuje. Aj otec vlasti, tatík Klausů má názor. Prý Kaplický přímo ohrožuje tu našu demošku. A víte proč ???  Protože z teho chce vynechat politiky. To by bylo na samostatný rozbor a já sem chtěl psat hlavně o téj Pavluši. Kdo by jako nevěřil, že sa to tak semlelo, tak ať mrkne na www.nova.cz/tvarchiv  tam to všecko je. Esli to Nova teda nepotopila a neukryla negde hluboko v archívu. Ani sa radši neptám, jaký názor máte na knihovnu Vy. To by byla smršť. Tak aspoň Pavluši pošlite SMS-ku, ona bude fakt ráda.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Šik | úterý 23.10.2007 10:10 | karma článku: 24,17 | přečteno: 1142x
  • Další články autora

Martin Šik

50 odstínů a šedivé módní vlny

22.2.2015 v 7:30 | Karma: 14,08

Martin Šik

Hra na Komárka

12.2.2014 v 17:50 | Karma: 27,32

Martin Šik

Komu patří 150 mega a zlato?

15.6.2013 v 6:45 | Karma: 30,54