Jsme pány svého osudu?

Asi jste si všimli protestu, článků k situaci kolem smlouvy ACTA. O které se můžete dozvědět zde, na idnes nebo i na Facebooku a všude jinde. Pokud jste chytří, tak vám dojde, jak se nás snaží ovládat a omezovat v naších svobodách, ale pro ty ostatní jsem napsala tenhle článek. A doufám, že vás přivede k pravdě o naši zemi a hlavně o politicích, kteří rozhodují o nás.

Už pár let to sleduji a nejsem s tím spokojená a dlouho nebudu. Možná jste si nevšimli nebo jste to radši nechtěli vidět, ale už pár let si naši politici hrají na naše pány. Myslí si bůh ví co, ale jedno vím, že nás chtějí ovládat a nedát nám šanci být PÁNY SVÉHO OSUDU. 

Někdy si říkám, proč jim (vy) my lidé skočíme na jejich lži, ale je pravda, že jsme šokováni jejich ohavným chováním k ostatním politikům (navzájem se urážejí, pomlouvají, jen aby odvedli naši pozornost od skutečných problémů) než abychom se soustředili na to, co zlého dělají nám. A to je chyba, oni nás jen využívají, aby si udrželi svou moc a mohli i nadále setrvat ve svých funkcích. Možná si myslíte, že po tomto odkladu ratifikace ACTA, budou jako ovečky, ale nejspíše se jen jedná o další klam, sloužící k odvedení pozornosti. Zcela určitě v žádném případě není v jejich zájmu tuto smlouvu zrušit, pouze ji jakoby nějak změní. Nemyslím si, že bychom my, prostí občané dostali šanci se někdy dostat k úplnému znění této smlouvy.  

Uvědomte si, že můžeme něco udělat pro tuto vlast a pro naši zemi a naše životy. Prosím, pomozte nám všem, vaším blízkým, přátelům, dětem, vnoučatům a pravnoučatům atd. zachránit svobodný život. Nechcete přece, abychom žili jak v Bělorusku, na Ukrajině, nebo kdekoliv jinde, kde ještě nežijí svobodně. Já osobně nechci, aby jednou až budu mít děti (budu, to si buďte jisti), aby museli trpět kvůli tomu, že my jsme se zachovali jako srabi a zbabělci. TOHO SE NECHCI DOČKAT. 

Nebuďme zbabělci a postavme se jim, jsou to jen lidé jako my. Víme, že je jich mnohem méně, než nás (jak říkají) prostých lidí. A my je dokážeme porazit, když nepolevíme v ničem a budeme držet u sebe jak pověstné tři proutky. My jsme obyvateli naši vlasti, a každý cizopasník, který chce žít na úkor všech, by měl být odstraněn. Je načase navrátit vládu do rukou lidu této země. 

Děkuji, že jste si to přečetli, snad jsem přispěla svou troškou k větší rozhodnosti a odvaze učinit správný krok pro budoucnost.

Autor: Renáta Siemková- Drmolová | pondělí 6.2.2012 19:13 | karma článku: 16,57 | přečteno: 1354x