Holešovská výzva dnes v 17 hodin

Proč mlčí všechna média? Proč informuji o jiných protestech, a o našich v naši zemi mlčí? Na tyto otázky si můžete odpovědět sami.

Tímto článkem chci všem dodat odvahu, jenž si to přečtou, aby se nebáli protestovat proti naši vládě. Protože když vláda nebude reagovat nebo sama média neupozorní o protestech ve všech velkých městech, tak se o to musíme postarat my. Jeden člověk dokáže vyhlásit petici, ale skupiny lidí dokážou změnu. Mužem prohrát bitvu, ale spravedlnost je na naší straně.

Pomožte těm, kteří dnes budou venku na náměstích protestovat proti politice naši vlády, třeba tím, že každý tady na internetu bude protestovat, aby se naše šance pro vítězství zvětšily. Je třeba ukázat  protest i lidem, kteří o něm neví, aby se mohli též připojit. A jednou díky těmto prvním protestům se uskuteční celorepublikový protest. Šlo to jinde, může se to podařit i u nás.

Vyhlašují internetový protest proti protilidské politice vládních politiků!!! Každý máme podle ústavy právo svobodně vyjadřovat své názory a tím i zápasit o důstojný život a spravedlnost. A pokud vy, starší věkem jste pos---ni strachem, musíme my, mladší jít příkladem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Renáta Siemková- Drmolová | čtvrtek 15.3.2012 14:55 | karma článku: 35,34 | přečteno: 2465x