Chatrč - kniha mnoha nádherných tajemství

Musím říct, že tento článek je jen předvoj k dalšímu/dalších článků na adresu této jedinečné knihy. Proto se chci jako první omluvit možná za několik myšlenek nepříliš spolu souvisejících.

Přeji si, abyste ji četli stejně jako Vaši oblíbenou knihu, kterou jste schopni přečíst si tisíckrát a pokaždé si z toho vzít něco na víc. Každý člověk by měl číst kontroverzní a neobvyklé knihy s dětskou zvědavostí, otevřeností a přitom se stařeckou opatrností. Nikdo nechce, aby se někdo stal nepřemýšlícím fanatikem.

 

Musím říct, že tato kniha ve mně zanechala plno otázek a odpovědí, které jsem celý život měla v sobě a doporučila bych to všem lidem kolem mě, ať jsou věřící či ne. A hlavně, aby to přečetli celé, aby nic nepřeskakovali a pokud po přečtení nevidí a necítí žádnou změnu, ať si to přečtou znova a znova dokud se jejich mysl neotevře tomu co je zde (a jak) psáno. Film je totiž pouze upoutávkou na knihu, kterou nelze vystihnout v jednom článku, nebo aspoň já to nedokážu a nemohu, protože bych něco nepověděla nebo nedokázala ve Vás zanechat ten pocit, který mám v úmyslu a který vidíte a cítíte, když víte, že to není vaše zásluha, ale zásluha někoho mnohem mocnějšího a tak skutečného jako je vaše víra ve vás samotné.

 

Tato kniha je různě smutná, krásná, dokonalá, ta pravá pro mnoho lidí ve Velkém smutku, ale pro mě skvělé napsaná.  Podle mě nám do života vstupují věci v tu správnou chvíli jinak řečeno ve chvíli, kdy nám můžou dát nejvíce. Nejdříve jsem viděla film a hned přeposílala rodičům, poté jsem ji četla jako e-knihu a nakonec jsem si koupila knihu v měkké vazbě. Někdy i ten facebook má své kladné stránky (díky němu jsem objevila tento příběh).

Někdy se dají myšlenky změnit i po přečetní sebe kratší věty.

 

Chatrč autor William Paul Young

Film: https://www.csfd.cz/film/56065-chatrc/prehled/

Autor: Renáta Siemková- Drmolová | čtvrtek 28.12.2017 11:44 | karma článku: 9,62 | přečteno: 160x
  • Další články autora

Renáta Siemková- Drmolová

Jóga a křesťanství

28.12.2017 v 13:57 | Karma: 15,41

Renáta Siemková- Drmolová

Romové na stromě

26.8.2016 v 13:20 | Karma: 27,01