Madonna podruhé v Praze ?!

Popová ikona míří znovu do Prahy. Alespoň podle dnešní zprávy Barrandov TV. A budou u toho i Eva a Vašek !

MadonnaWarner Music

Královna popu MADONNA v rámci propagace nového alba Hard Candy navštíví podruhé Prahu. V červnu 2008 by měla zazpívat na opening show nové digitální televize Barrandov TV v přímém přenosu. "Madonna si od spolupráce s Barrandov TV slibuje kontakt s barrandovskými studii, kde točila řada jejích filmových kolegů. Chystaný film Casablanka s Madonnou v hlavní roli by se tak mohl natáčet právě v Praze. Madonna by měla zazpívat vedle českých umělců všech žánrů, mezi kterými nebou chybět ani Eva a Vašek, aktuální hit 4 Minutes", uvedl Karel Mlžič z přípravného štábu openig show. (zdroj: www.barrandov.tv)

Co tomu říkáte? Pokud kroutíte hlavou a pochybujete, jste na správné cestě. Takových "zaručených" zpráv se dnes, 1. dubna 2008, objevila fůra. Tak například Vladimír Železný se měl podle portálu digizone.cz vrátit do křesla televizního ředitele a to v televizi Blaník, vysílající 24 hodin klipy Karla Gotta a Heleny Vondráčkové.

Apríl nachytal nejenom pár novinářů, kteří podobné zprávy otiskli, ale i spousty dalších lidí, kteří se prvního dubna prostě chtějí jen bavit. Mě nachytala Hana Zagorová, když mi úplně vážně ráno poslala strohou esmesku: "jak jsi jim mohl dát tuhle fotku"?, zeptala se. Krve by se ve mně v první okamžik nedořezal - "proboha, kam jsem co dával"?, prolítlo mi hlavou. Opatrně jsem vytočil zpěvaččino číslo a hned v první větě začal vysvětlovat: "Hanko, to musí být nějaký omyl, dávám jen autorizované fotky..." Na druhé straně aparátu se ozval zvonivý smích:"Apríííl". Zlatá slavice měla radost a já si oddychl.

Pak berte profesi vážně...

Tak hezkého apríla!   

Autor: Janis Sidovský | úterý 1.4.2008 19:47 | karma článku: 8,86 | přečteno: 2078x