Přečti si svůj úryvek z Bible 21, kup si ji a dočti doma!

V těchto dnech, v předvelikonočním čase, máte jedinečnou příležitost si přečíst úryvek z nejnovějšího překladu Bible 21. Do letošního celonárodního čtení Bible se zapojilo přes 90 měst!

Na stovkách míst v České republice probíhá tento velikonoční týden, od pondělí 29. března 2010 do Velikonočního pondělí 5. dubna 2010, veřejné čtení Bible 21.

Připomínáme si velký příběh lidstva, život, smrt na kříži a také zmrtvýchvstání Ježíše Krista, Pána a Spasitele.

Praze se uskuteční čtení např. dnes, tj. ve středu 31. března 2010 na Jungmannově náměstí v centru hlavního města.

Ať už půjdete ze zaměstnání, nebo budete právě mířit do práce, půjdete ze školy, za nákupy nebo obdivovat památky, ať jste děti, mladí či věkovití, vzdělaní nebo prostí, přijďte si připomenout, proč vlastně slavíme Velikonoce.

Na místě bude možné pohovořit s lidmi, kteří Bibli již čtou a rádi vám zodpoví případné dotazy. Na náměstí bude také jeden z překladatelů, Alexandr Flek, který překlad Bible 21 inicioval a také na překladu 15 let pracoval. Jistě neodmítne prosby zájemců, aby jim Bibli podepsal.

Kolem 17.00 hodiny si přečte pasáž z Nového zákona také předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg a ekonom Tomáš Sedláček.

Dnes se bude číst od 16.00 do 19.00 hodin Lukášovo evangelium. Aby se dostalo na všechny zájemce, bude pravděpodobně možné přečíst jen krátký úryvek z Nového zákona.

Jedná se o mimořádně zajímavý příběh, a byla by velká škoda, kdybyste se nedozvěděli, jak vše dopadlo. Proto je možné využít jedinečné příležitosti na místě si koupit Bibli 21 za bezkonkurenční cenu, a příběh si dočíst doma se svými blízkými.

Na webových stránkách Bible 21 můžete vyhledat své město a podívat se na kontaktní osobu, abyste se také Vy mohli zúčastnit veřejného čtení.

Fotografie a informace:

http://www.bible21.cz/nonstop_cteni/praha

http://www.bible21.cz/nonstop_cteni/mesta

Autor: Hana Rebeka Šiander | středa 31.3.2010 13:30 | karma článku: 14,89 | přečteno: 2138x