Jančíkův nový pomník? Rekonstrukce Tilleho náměstí za 23 milionů!

V době hospodářské krize by se mělo šetřit. A to zejména na místech, kde není nutné peníze utrácet. Mnoho lidí v této době nemá zaměstnání, domácnosti se snaží šetřit, jak se dá. Firmy zastavily zbytečné investice a snižují náklady. Ale Městská část Praha 5 pod vedením starosty Milana Jančíka utrácí peníze např. na rekonstrukci náměstí, která není potřeba. Takovým místem je Tilleho náměstí na Praze 5 na Barrandově. Za 23 milionů korun proběhne rekonstrukce, která jistě potěší všechny nezaměstnané!

Volby do městských zastupitelstev se blíží. Je pochopitelné, že politici, kteří byli zvoleni v minulých letech, budou usilovat také o náš hlas i nadále.

Rádi by si dobré místo udrželi, a na nás je, zda jim to umožníme.

Součástí předvolební kampaně nejsou jen sliby, ale někdy také i skutky. A tak se vezmou peníze z rozpočtu a část z nich se investuje "pro blaho nás všech".

Politici se musí jaksi "ukázat" v lepším světle, a potřebují nás přesvědčit, co všechno pro nás udělali!

Jednou z investicí Městské části Prahy 5 a jejího starosty Milana Jančíka je rekonstrukce Tilleho náměstí na Barrandově. Na ploše 2500 m2, kde se stále dokola něco opravuje, vyroste za 23 milionů korun "nové náměstí" s fontánou.

Kladu si otázky: Potřebujeme v době hospodářské krize něco tak drahého? Poděkují Jančíkovi za předraženou rekonstrukci náměstí nezaměstnaní lidé, kterým se hodí každá koruna?

A co všechno by se dalo za 23 milionů korun pořídit? Napadá mě, že by se hodil např. dům s pečovatelskou službou pro seniory, lepší zdravotní péče pro seniory, nové prostory pro Českou poštu na Praze 52...

Fotografie a odkazy:

http://planografie.com/ttbarrandov/barrandov/mista/tilleho_namesti/album2/index2.html

http://www.prazskapetka.cz/book/print/7033

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Rebeka Šiander | úterý 6.4.2010 15:00 | karma článku: 20,20 | přečteno: 2552x