Budete kupovat poštovní známky se Zemanem?

Před pár dny zveřejnil Miloš Zeman na svých webových stránkách svoji fotografii, která bude předlohou pro poštovní známky až se stane prezidentem České republiky. Musím přiznat, že na fotkách nevypadá špatně. Takže i poštovní známky nedopadnou zle.…

Ať chceme nebo ne, volba prezidenta rozdělila nemilosrdně Český národ na dva tábory – na ty, co volili právě Miloše Zemana a přáli si, aby byl jejich prezidentem a – na ty, kteří dávali své hlasy druhému kandidátovi, Karlu Schwarzenbergerovi.

I když uplynul celý měsíc od prezidentské volby, stačí se podívat na sociální sítě a nahlédnout do médií, kde jsou pod články umístěné názory běžných lidí. Pak si rychle uvědomíte, že příznivce a odpůrce Miloše Zemana jen tak jednoduše nelze smířit.

Spousta lidí např. na Facebooku v příspěvcích (u příležitosti prvního interview, zveřejnění oficiální prezidentské fotografie do státních institucí, fotografie na známku…) dává najevo, že Miloš Zeman nebude nikdy jejich prezidentem. Prostě ho neuznávají.

Jedná se nejen o nás, obyčejné občany, ale také o významné osobnosti české kultury a lidi, kteří výrazně ovlivňují české dění. Jde tedy o nesouhlas s Milošem Zemanem jako prezidentem napříč společností.

A tak se dnes ptám – až si půjdete koupit poštovní známky, budete kupovat ty s novým prezidentem Milošem Zemanem nebo dáte raději přednost známkám s jinými motivy? A vyjádříte tak názor, že Miloš Zeman není vaším prezidentem?

Přeji příjemný den a jsem v dokonalé úctě, Vaše Hana Rebeka Šiander 

Fotografie a linky:

http://www.zemannahrad.cz/

www.idnes.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Rebeka Šiander | pátek 15.2.2013 9:21 | karma článku: 13,87 | přečteno: 1093x