Lháři se začínají chytat do pavučiny vlastních lží

Jak jednou zalžež, lež musíš přikrýt další lží. Ten řetěz nemá konce a nakonec se z toho stane průhledná fraška. Stejně jak se to stalo naší vládě.

Jediné, co tuto lež drží nad vodou, je brutální síla, bezohlednost a média, která lež s nekonečnou houževnatostí dokola papouškují. A samozřejmě důvěřiví občané, kteří nedokážou pochopit, proč by jim měla média a vláda lhát. Ale to není úplně jen jejich chyba.

Krátce a jednoduše. Pokud jsou statistiky pravdivé, tak především stále nemáme ani epidemii. Aktuálně máme 122 tisíc laboratorně ověřených případů. A to neprůkaznými testy nejen dle tvrzení cenzurovaných odborníků, ale i dle příbalových letáků a pokynů vynálezce testů. Z toho je velký díl nejen falešně pozitivních, ale také mnoho bezpříznakových. Ale i když budeme čísla považovat za pravdivá, na vyhlášení epidemie by bylo potřeba minimálně 160 000 nemocných. O pandemii nemá smysl vůbec mluvit, ta je epidemii nadřazená. Jedině o pandemii strachu, která jediná skutečná je.

To znamená, že žádné vyhlášené opatření nemá reálný důvod a navíc jsou tato opatření vyhlášována a schvalována naprosto protiprávně.

A dále, pokud tedy jsou statistiky pravdivé (a i moje klávesnice se bouří toto zapsat), ale přitom víme, že virus se velice rychle šíří a to z většiny bezpříznakově, dostáváme se k poměrně rozsáhlému promoření obyvatelstva.

To především znamená, že náš imunitní systém si s virem umí poradit víc než jen dobře. Dokáže vyrobit protilátky a vir přemoci.

Pokud tedy máme v těle protilátky, je vakcinace nejen zbytečná, ale dokonce nebezpečná. Toto není třeba nijak zdůvodňovat. To jsou prostě jen základy středoškolské biologie. Pokud v tomto případě o nutnosti vakcinace hovoří doktor medicíny, vyzval bych jej k vrácení diplomu.

Jestliže můžeme vyloučit možnost, že ti "ušatí netopýři průmyslu, zdravotnictví atd." co nás denně děsí z obrazovek, jsou naprostí hlupáci, budou k očkování mít důvod, který nám dosud nesdělili.

Tady není nic k diskuzi

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: František Sentenský | pátek 25.12.2020 12:57 | karma článku: 21,92 | přečteno: 518x